Dragoste fara sfarsit (1981)

Endless Love

Romantic, Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Franco Zeffirelli

Scenariști:

Judith Rascoe

Producător:

Universal Pictures

Dată lansare (SUA):

17 Iulie 1981

Dată lansare (Romania):

21 Octombrie 2021

David si Jade, 2 adolescenti, se indragostesc unul de altul. Dar pasiunea aceasta nu le convine parintilor lui Jade, asa ca incearca sa-i impiedice sa se mai intalneasca. Dar cand asta nu reuseste, David da foc la casa si este trimis departe de parinti. Insa nici macar acest lucru nu-l va impiedica pe David s-o mai vada pe Jade, insa dragostea lor se dovedeste mult prea distructiva, iar finalul poate fi tragic pentru amandoi

Recenzii

Oanna

08.09.2018

Nici dragoste, nici obsesie, ci undeva la mijloc. Nu stiu ce a fost in capul lui Franco Zeffirelli cand a facut filmul asta. Actiunile colaterale gen dat foc la casa sau moartea tatalui ei sunt jalnice. Oricum, o Brooke Shields frumoasa, un Martin Hewitt atragator si o poveste de dragoste care te prinde daca empatizezi cu cei doi.

4 2

niky997

08.09.2018

Doi liceeni se indragostesc nebuneste unul de celalalt. Insa aceasta iubire ii consuma mult prea mult pe parintii lui Jade. Asa ca acestia incearca prin orice mijloace sa impiedice aceasta relatie. Cand David este inchis in casa, nu suporta aceasta despartire si drept urmare da foc casei. In final insa cei doi tineri decid sa se desparta pentru totdeauna si asta pentru ca pasiunea si iubirea lor este distrugatoare si i-ar putea ucide pe amandoi.

0 0

a_n_d_r_e_e_a

08.09.2018

filmul ne invata un lucru de care ar trebui sa fim mereu constienti atunci cand iubim cu adevarat: ca dragostea e fara de sfarsit.

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top