Granita cu iubirea (2005)

English as a Second Language

IMDB Adaugă o recenzie

Dată lansare (SUA):

22 Octombrie 2005

Dată lansare (Romania):

18 Septembrie 2021

Bolivar de la Cruz (Kuno Becker) trece ilegal granita dintre Mexic si Los Angeles, California in cautarea unei vieti mai bune. In California o cunoaste pe frumoasa bruneta Lola Sara de care se si indragosteste. In urma cu 20 ani parintii Lolei au facut si ei aceeasi calatorie ca Bolivar, au trecut ilegal granita dintre Mexic si Los Angeles. Lola si Bolivar sunt doi oameni care au crescut in locuri diferite, insa apartin aceleiasi culturi. Dupa ce se vor indragosti unul de celalalt viata lor se va schimba si nu va ma fi niciodata la fel.

Recenzii

Bibi_TM

01.08.2014

Un film bun, care a facut mare valva in sanul comunitatii latino din SUA, un film care trateaza problema imigrarii masive a mexicanilor dar si problemele care apar volens-nolens.

0 0

byankaa

16.08.2010

L-am vazut la tv ...nu ma asteptam sa imi placa ..la inceput a parut cam aiurea dar pana la urma a devenit destul de interesant...nota mea 8.

5 0

roxy0the0best

16.08.2010

de obicei nu imi plact filmele in care se vorbeste spaniola...dar asta e un film care chiar mi-a placut si mi-a ramas in minte...kuno becker face toti banii...8

4 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top