Moonlight Trailer
Trailer #1 01:05

Enough (2002)

Dramă, Thriller | 24 May 2002 (United States of America)

Destul! (2002)

Enough

Dramă, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Michael Apted

Scenariști:

Nicholas Kazan

Producător:

Winkler Films

Dată lansare (SUA):

24 Mai 2002

Dată lansare (Romania):

27 Mai 2022

Tanara Slim lucreaza ca ospatarita la un restaurant din San Francisco alaturi de prietena ei Ginny. Ea face cunostinta cu Mitch si peste putin timp se marita cu el. Cativa ani mai tarziu, sotii par fericiti; au o casa perfecta si o micuta fiica. Insa Slim descopera ca Mitch este un nebun care s-a culcat si cu alte femei. Cand protesteaza, acesta o loveste. Astfel, Slim isi ia fiica si fuge, cu toate ca Mitch este pe urmele ei si vrea s-o omoare. Neavand cum sa scape de sotul nebun, Slim se decide sa il infrunte si sa scape de acest cosmar.

Recenzii

eedy

08.09.2018

U n thriiler palpitant ,cu o J-Lo in plina forma...nu inteleg de ce are doar 5???

11 8

Delia00

08.09.2018

Nu mi-a placut...defapt nu cred ca imi place nici un film in care joaca J-Lo...asta este ..sa recunoastem...nu are talent la actorie, sa ramana cu cantatul ca acolo are talent.

2 12

kirara

08.09.2018

Un film controvesat,in parerea mea. J.Lo joaca fenomenal daca ne gandim ca afiseaza tot timpul o siguranta si incredere in sine,care cred ca tear pune pe ganduri in daca teai lua dupa personajul pe care il interpreteaza in film.Poate J.Lo nu e doar priceputa la cantat ci si la interpretat.Scenariul prezinta o lume pe care majoritatea o cunoastem,ori din familie(ceea ce este cel mai grav,deoarece copii si mamele sufera mereu) sau chiar printre vecinii nostri.Ma atras in special la acest film felul in care Slim Hiller,supravetuieste unui sot violent,care in plus o si inseala.Iar cand Slim il confrunta cu trecutul lui delasator,(normal ca tot barbatul trebuie sa se revolte,ca doar ce e barbat)tot el este victima.Dar Slim isi ia destinul in propiile maini si decide sa lupte pentru viitorul fetitei ei,dar si pentru viata ei.Filmul este inspirat de nhumeroasele cazuri de abuz familial,inj care barbatii inca nu tin cont de independenta femeiei,si mai ales de emaciparea ei.Ar fi foarte bine daca in toate familiile sar tine cont de acestea,si in cazurile nefericite daca sar putea actiona in folosul victimei,ar fi bine.Dar politia nu actioneaza dacat in cazuri foarte grave sau daca se face vreo declaratie conform careia exista violenta in familie.Insa majoritatea femeilor au frica de barbatii lor,sau nu mai au familie,sau stau de dragul copiilor.In orice caz scenariul atentioneaza asupra cruzii realitatii,si ne face sa ne gandim ca viata nu e doar roz.

8 5

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top