Moonlight Trailer
Trailer #1 02:46

Envy (2004)

Comedie | 30 April 2004 (United States of America)

Invidie (2004)

Envy

Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Barry Levinson

Producător:

Columbia Pictures, Castle Rock Entertainment, Baltimore Spring Creek Productions, NPV Entertainment, DreamWorks, Nu Image

Dată lansare (SUA):

30 Aprilie 2004

Dată lansare (Romania):

27 Septembrie 2021

Tim Dingman si Nick Vanderpark sunt doi vecini legati insa si de o frumoasa prietenie, prietenie ce va fi umbrita in cele din urma de INVIDIE. Nick Vanderpark este un om simplu si visator, dar tocmai aceasta atitudine il face sa nascoceasca o idee trasnita: inventeaza un spray pentru eliminarea fecalelor de caine. Prietenul sau, Tim Dingman, ia in deradere aceasta idee si ii respinge oferta de a fi parteneri. In cele din urma Nick se imbogateste iar in sufletul lui Tim ia nastere cel mai groaznic sentiment dint-o prietenie: invidia, ceea ce il face sa intre intr-o serie de belele. Vor reusi oare cei doi sa isi recastige prietenia? <span> </span>Un film plin de umor care reuseste sa surprinda comportamentul oamenilor atunci cand banii pun stapanire pe sufletul lor.

Recenzii

kenya

08.09.2018

O comedie haioasa si inteligenta , te va delecta cu siguranta intr-o " reteta " combinata bazata pe: prietenie , invidie, idei geniale , reusita si esec. Chiar merita vazut !

3 2

Gabytzuk

08.09.2018

mi-a placut filmul asta , Ben Stiller si Jack Black joaca bine impreuna :) Merita vazut :)`!

2 1

ramyelena

08.09.2018

OF ,of ,of ...fir-ar ea sa fie de invidie...e groaznic sentimentul!!!

1 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top