Hercules and the Captive Women

Ercole alla conquista di Atlantide

Aventuri, Fantasy (Italy, France)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Vittorio Cottafavi

Scenariști:

Sandro Continenza, Vittorio Cottafavi, Duccio Tessari

Producător:

Comptoir Français du Film Production (CFFP), SpA Cinematografica

Dată lansare (Romania):

20 Octombrie 2020

  Regele Tebei se intoarce acasa dupa ce. din cauza fiului sau, a fost implicat intr-o incaierare. Pe drum, cerul se inroseste, iar Androcles merge sa ceara parerea prezicatorului Tiresias cu privire la cele vazute. Acesta-i spune regelui ca Grecia este amenintata de un pericol nou, unul care vine de dupa stramtori, un dusman total necunoscut. Androcles este de parere ca e mai bine sa ataci decat sa te aperi si isi doreste sa caute el acest dusman necunoscut si sa-l invinga inainte ca el sa ajunga in Grecia. El ii va cere ajutorul lui Hercule, care va refuza sa plece, justificandu-si refuzul prin faptul ca vrea sa stea impreuna cu familia sa. Fiul sau, Illo, il va pacali, iar Hercule se va trezi pe corabie alaturi de Androcles si oamenii acestuia. O furtuna puternica va scufunda corabia, Hercule trezindu-se singur pe o insula pustie. Acolo, el o va salva pe Ismene ,fiica reginei Anintea a Atlantidei,care urma sa fie sacrificata lui Proteus. Anintea pare bucuroasa ca si-a recapatat fiica, dar o veche profetie trebuie impiedicata sa se implineasca...cu orice mijloace.

Recenzii

beleaua

08.09.2018

Cam rar mai poti viziona in ziua de azi un film de valoarea acestuia care a facut istorie in lumea cinematografiei.MERITA VAZUT<E SUPER>impreuna cu toata colectia si mi-as dori foarte mult sa intru si eu in posesia colectiei complete.

1 1

MikeWindgren

08.09.2018

L-am vazut acum 20 de ani in cinematograf. Tin minte ca intr-o scena Hercule se lupta cu un vultur, dar... stupoare! Se distinge funia cu care era legat vulturul!

1 1

Sibelius

08.09.2018

Pe alocuri comic(involuntar), alteori penibil de-a dreptul. Dialogurile se "remarca" prin lipsa lor totala de miez. Interesant de vazut, cel mult, ca document.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top