Moonlight Trailer
Trailer #1 02:25

Escape to Victory (1981)

Acțiune, Dramă | 17 June 1981 (United States of America)

Drumul spre victorie (1981)

Escape to Victory

Acțiune, Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

John Huston, Neil Armfield

Producător:

Lorimar, Paramount

Dată lansare (SUA):

17 Iunie 1981

Dată lansare (Romania):

26 Octombrie 2021

Victory este un film cu tenta sportiva aparut in anul 1981. De regia acestui film s-a ocupat John Huston, iar de scenariu s-au ocupatYabo Yablonsky, Djordje Milicevic, Jeff Maguire si Evan Jones. In rolurile principale ii putem urmari pe Sylvester Stallone, Michael Caine, Bobby Moore sau Osvaldo Ardiles. In timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, un grup de ofiteri Nazisti le vine ideea de a organiza un eveniment in care o echipa nazista, formata din toate starurile lor, vor juca contra unei echipe formate din Prisonierii Aliatilor din Razboi, intr-un meci de fotbal. Prizonierii sunt de acord cu acest lucru, planuind sa foloseasca acest meci, pentru a incerca sa evadeze din cadrul acelei tabere. Vor reusi acesti prizonieri sa evadeze? Sau vor fi prinsi si pedepsiti aspru? Acestea si multe alte intrebari isi vor gasi raspunsurile numai urmarind acest film.

Recenzii

eedy

08.09.2018

Un film care,pe vremea impuscatului,facea cozi kilometrice la casele de bilete...cind l-am vazut,mult mai tirziu,n-am prea inteles de ce

2 4

mihaelatb

08.09.2018

mie mi-a placut aceasta "mare evadare"condimentata cu fotbal-sportul care atrage o masa mare de oameni-.nu e o capodopera ,dar nici nu-ti pierzi timpul vazand-ul.

3 1

MikeWindgren

08.09.2018

Daca il vedeai in anii 80 nu aveai cum sa nu il adori.

5 3

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top