Moonlight Trailer
Trailer #1 02:30

Escobar: Paradise Lost (2014)

Thriller, Romantic | 11 October 2014 (Belgium, France, Spain)

Escobar: Paradise Lost (2014)

Escobar: Paradise Lost

Thriller, Romantic (Belgium, France, Spain)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Andrea Di Stefano, Mabrouk El Mechri

Scenariști:

Christophe Turpin

Producător:

uFilm, Nexus Factory, Jaguar Films, Chapter 2, Roxbury, Umedia

Dată lansare (SUA):

11 Octombrie 2014

Dată lansare (Romania):

6 Mai 2021

<p><font face="Arial, Verdana, Tahoma, Georgia, Bitstream Charter, serif" color="#333333"><span style="font-size: 12px; line-height: 18px">Nick e un tânăr surfer, care vizitează Columbia şi se îndrăgosteşte de o fată, care-l face să simtă că a descoperit paradisul. Lumea lui se prăbuşeşte însă când îl cunoaşte pe unchiul iubitei sale, care nu e nimeni altul decât celebrul traficant de droguri Pablo Escobar.</span></font></p>

Recenzii

Tot10ham

08.09.2018

Bun film. Chiar nu aș fi văzut pe cineva mai potrivit ca Benicio Del Toro să-l întruchipeze pe baronul drogurilor columbian și al "cartelului Medelin"!

1 0

sweeney

08.09.2018

Mari sperante in privinta acestui titlu nu aveam insa de asemenea nu cautam un film deosebit asa ca Escobar : Paradise Lost a livrat exact ce si cat imi doream. Inceputul pare foarte promitator insa treptat si-a pierdut din calitate si a devenit din ce in ce mai stupid. Ultimele 20 de minute mi s-au pierdut slabe. Povestea este interesanta cu mare potential insa niciodata folosit la maxim. Cateva momente foarte ok in debutul povestirii. Emotie si ceva romantism de asemenea putem intalni in prima jumatate. Rolul oferit de Huthcherson mi s-a parut anost, nimic special insa Benicio Del Toro compenseaza foarte mult. Escobar : Paradise Lost mi s-a parut un film acceptabil, nu foarte dezamagitor si nu il consider o pierdere de timp. Nota 5 este una meritata si oferita fara foarte multa indulgenta. Se putea si 6 insa m-au deranjat cateva scene idioate.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top