Moonlight Trailer
Trailer #1 01:45

Exorcist II: The Heretic (1977)

Horror, Thriller, Fantasy, Dramă | 17 June 1977 (United States of America)

Exorcistul II: Ereticul (1977)

Exorcist II: The Heretic

Horror, Thriller, Fantasy, Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

John Boorman

Scenariști:

William Goodhart

Producător:

Warner Bros. Pictures

Dată lansare (SUA):

17 Iunie 1977

Dată lansare (Romania):

30 Octombrie 2020

Richard Burton interpreteaza in aceasta a doua parte a seriei "Exorcistul" rolul parintelui Lamont. El investigheaza moartea unui coleg, parintele Merrin, ucis in timp ce o exorciza pe Regan. Problema e ca, fara sa vrea, parintele Lamont recheama la viata spiritul monstrului

Recenzii

Badalau

08.09.2018

Chiar daca nu este la fel de bun ca primul,partea a doua ramane destul de buna.Mi s-a parut exagerat de mult batuta moneda pe acele lacuste,incepuse sa devina enervant.Nu este un horror ca primul e mai mult un istoric in care ne arata cum a aparut demonul dar si de cine se teme,vechea poveste cu plecarea preotului in Africa.Il inlocuieste bine Richard Burton pe Max von Sydow,Regan este mai draguta,are un rol mai complex,pe scurt face un rol mai bun ca in prima parte.A fost si ceva SF la sfarsit cand s-a daramat casa unde a fost posedata Regan,cam asta am de zis despre film,nota 7.50!!!

2 2

El_KaPpa

08.09.2018

Asta o da prea mult in fantastic si sf, lipseste groaza si suspansul, si undeva pe la jumate isi pierde din interes devenind obositor cu subiectul legat de religie, demoni, ocultism, bine vs. rau etc. Tot astepti sa se intample ceva si nu prea se intampla nimic. Penibil si neinspirat mi s-a parut si modul de a hipnotiza. Datorita efectelor foarte bine realizate si interpetarii bune a lui Richard Burton isi merita o nota de trecere.

4 4

Sibelius

08.09.2018

O distributie cu nume grele, dar nici macar actorii nu pot salva mare lucru dintr-un film prost. 5 cu indulgenta.

1 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top