Extant (2014)

IMDB Adaugă o recenzie

Dată lansare (SUA):

9 Iulie 2014

Dată lansare (Romania):

18 Mai 2021

An astronaut (Berry) returns home from a year long solo mission in space. She tries to reconnect with her husband and son in their everyday life. Her experiences in space and home lead to events that ultimately will change the course of human history.

Recenzii

corcodus

03.11.2015

un serial captivant, e drept ca primele episoade nu m-au impresionat prea mult dar pe masura ce il vezi devine captivant; sunt curioasa cum va fi sezonul doi.

0 0

corcodus

07.11.2015

am terminat de vazut si al doilea sezon, e la fel de antrenant ca si primul, nu ma mira avand in vedere ca unul din producatori e spielberg

0 0

mitica58

19.07.2014

a ce vezi primul episod ramai cam nelamurit: voiai SF la greu si ai parte doar de niste aburi cu tenta SF. Nu trebuie sa disperi: e vorba de Steven Spielberg si modul lui de a evolua in crescendo de-a lungul filmului. Sunt 13 episoade incepute in 9 iulie si se vor termina in 24 septembrie. E timp suficient ca Spielberg sa creasca tensiunea si sa-si arate geniul. Se poate vedea din chiar titlurile episoadelor, titluri ce devin din ce in ce mai incitante spre final (Re-Entry, Extinct, Wish You Were Here, Shelter, What on Earth Is Wrong?, Nightmare, More in Heaven and Earth, Incursion, Care and Feeding, A Pack of Cards, A New World, Before the Blood… ). Pe Mickey Fisher , ca scenarist, l-am putut remarca cu “The King of Iron Town” si “Summer Nuts” si a fost bun. Pe de alta parte avem actorii, o lista ce incepe cu personajul central interpretat de frumoasa Halle Berry prezenta in toate cele 13 episoade si apoi Brad Beyer, Goran Visnjic, Camryn Manheim si pustiul Pierce Gagnon in rolul copilului-robot Ethan Woods . Personal mi-a placut foarte mult aparitia lui Hiroyuki Sanada (l-am vazut cel mai recent in serialul “Helix” in rolul lui dr. Hiroshi Hatake), un actor cu un aer enigmatic profund cules parca din istoria samurailor. Un serial de urmarit si de digerat cu atentie pentru ca trimiterile din cuprinsul lui sunt multiple si diverse.

2 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top