Fallen (2006)

Fallen

Film TV, Dramă, Fantasy (United States of America, Canada)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Mikael Salomon

Producător:

Three Angels Productions

Dată lansare (SUA):

23 Iulie 2006

Dată lansare (Romania):

27 Octombrie 2021

<p>Aaron Corbett este un tanar liceean care locuieste cu familia sa adoptiva si care dintotdeauna si-a dorit sa-si cunoasca parintii naturali. Totul pare normal in ceea ce priveste viata sa pana in momentul cand implineste 18 ani si vise ciudate ii bantuie noptile . Spre marea lui surprindere din acea zi realizeaza ca detine anumite puteri supernaturale si pe langa asta nu dureaza mult si descopera ca este un Nephilim si ca este urmarit de ingeri care vor sa-l omoare .</p><p>Atunci cand Lucifer s-a rasculat alaturi de alti ingeri impotriva lui Dumnezeu si a pierdut, Dumnezeu i-a izgonit din rai si i-a trimis pe Pamant unde acestia au avut relatii cu oamenii si astfel s-au nascut aceste creaturi pe care Dumnezeu nu Le dorea si astfel A trimis o armata de ingeri pe Pamant sa distruga acesti Nephilimi.Din acest moment Aaron este intr-o fuga continua mai ales ca se pare ca el nu este doar un Nephilim ci Izbavitorul, cel care are puterea sa ierte ingerii cazuti pe Pamant. Astfel ajutat de Camael si Vilma el pleaca in cautarea destinului sau, de care ar putea depinde si viitorul omenirii. </p>

Recenzii

jurnalistul

08.09.2018

Trilogia referitoare la Nephelim, Decazuti sau Puternici mi s-a parut una decenta. Nu s-au incercat efecte speciale deosebite, nici remake-uri kitchiuite. Povestea este cea care tine prim-planul, iar actorii dau dovada de reale talente actoricesti. De retinut ideea regizorului de a folosi, pentru interpretarea rolului Arhanghelului Mihail, un actor de culoare.

9 1

valutza

08.09.2018

O profetie. Un destin. Un inger decazut.

4 0

A.C.

08.09.2018

e interesant filmul. ma asteptam la o productie in stilul horror, ceva in genul Constantine, dar nu. este un film care imbina normalul (viata lui Aaron pana la 18 ani) cu supranaturalul; este un fel de bildungsroman. se urmareste evolutia personajului principal, trecerea sa de la un adolescent obisnuit la statutul de "Izbavitor", calatoria sa pentru aflarea adevarului. sfarsitul aduce o surpriza iar totul depinde de Aaron. spre deosebire de celelalte filme de gen, actorii reusesc sa transmita trairile lor, lupta interioara a lui Aaron este foarte bine exprimata. efectele speciale, desi este un film de televiziune, nu se incadreaza in "ieftine si ridicole". merita vazut si tratat ca film SF, nu ca afront la adresa religiei sau ceva de genul :)

6 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top