Fanny Hill (2007)

Fanny Hill

Dramă (United Kingdom)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

James Hawes

Producător:

Sally Head Productions

Dată lansare (SUA):

22 Octombrie 2007

Dată lansare (Romania):

27 Octombrie 2021

Recenzii

PITZU

08.09.2018

După ce rămâne orfană, tânăra Fanny Hill acceptă încântată oferta prietenei sale Esther Davies să fie una din fetele muncitoare ale doamnei Brown, la Londra. În prima sa noapte, colega sa de cameră, Phoebe, o iniţiază în tainele iubirii. Primul ei client, domnul Crofts, nu este nici inocent, nici atractiv, dar mai târziu, petrecerile se înteţesc iar bărbaţii sunt din ce în ce mai tineri şi fermecători. Chipeşul fiu de negustor, Charles Standing se îndrăgosteşte la prima vedere de Fanny şi se oferă să o ducă departe de stabiliment. După câteva zile de iubire nestăvilită, Charles trebuie să aleagă între ea şi viitorul lui şi pleacă în India. Fanny acceptă să fie întreţinută de Mr. H, fratele bogat al unui conte. Acum, Fanny are o casă frumoasă, cu servitori, dar pentru că refuză să-i ofere inima, Mr. H are o aventură cu menajera. Ca răzbunare, Fanny îl seduce pe servitorul William şi amândoi sunt goniţi. Fanny ajunge la magazinul de pălării al doamnei Cole şi află că acesta este o faţadă pentru o casă de toleranţă.

1 2

gabishor_nate

08.09.2018

Dupe ce trece prin multe aventuri pentru a putea supravietui, fiind despartita de iubitul ei care fusese trimis departe sa munceasca de familia acestuia,pierzand sarcina,ajungand si pe strada,ajunge o femeie bogata si ramane tot cu iubitul ei

0 0

ciocotof

08.09.2018

Cand rămâne orfană, tânăra inocenta Fanny Hill va accepta încântată si plina de speranta oferta prietenei sale Esther Davies sa-si incerce norocul in marele oras Londra, loc unde si Esther isi gasise de munca ,oferta ce consta in a fi una din fetele muncitoare ale doamnei Brown. In prima sa noapte Fanny va avea o colega de cameră, Phoebe, care o va iniţia în tainele iubirii si ale placerii.Cand va trebui sa aiba primul ei client, pe domnul Crofts, care nu era nici innocent, nici tanar si nici atractiv, va fi incantata atunci cand acesta nu va reusi sa-si finalizeze motivul pentru care venise spcial sa o intalneasca, dar mai târziu in noapte, cand petrecerile se înteţesc iar bărbaţii ce frecventau casa doamnei Brown sunt din ce în ce mai tineri şi fermecători, Fanny devine mai interesata de cine va fi primul ei barbat. Aici apare chipeşul fiu de negustor, Charles Standing ce se îndrăgosteşte la prima vedere de Fanny şi care se oferă să o ducă departe de acea viata a casei de toleranta. După câteva zile de iubire nestăvilită, Fanny ramane insarcinata dar Charles este pus in situatia să aleagă între ea şi viitorul lui de catre tatal sau care nu era nimeni altul decat domnul Crofts. Cum el alege dragostea , va fi luat cu forta de catre Domnul Crofts si trimis în India sa lucreze la afacerile familiei. Fanny va fi devastata si va pierde copilul dar cum nu mai avea nici un ban si nici nu gasea vreo modalitate de a-si achita datoriile pensiunii unde locuise cu tanarul Charles, ea acceptă să fie întreţinută de Mr. H, fratele bogat al unui conte, in schimbul companiei ei. Acum Fanny are o casă frumoasă, cu servitori, dar pentru că nu reuseste sa-l uite pe Charles si nu poate să-i ofere inima protectorului ei, acesta din urma are o aventură cu menajera ei. Ca răzbunare, Fanny îl va seduce pe servitorul William dar Mr.H ii surprinde si orgolios fiind, acesta ii va gonii pe amândoi. Astfel, Fanny ajunge la magazinul de pălării al doamnei Cole unde solicita angajare şi astfel află că acesta este o faţadă pentru o casă de toleranţă. Cum nu avea unde sa mearga, va accepta acea viata si astfel va deveni una din cele mai iscusite “doamne” in arta seductiei, dar asta va fi tot, va uita Fanny de iubire?

1 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top