Moonlight Trailer
Trailer #1 02:32

Fantastic Mr. Fox (2009)

Aventuri, Animaţie, Comedie, Familie | 23 October 2009 (United States of America)

Fantasticul domn Vulpoi (2009)

Fantastic Mr. Fox

Aventuri, Animaţie, Comedie, Familie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Wes Anderson

Scenariști:

Wes Anderson

Producător:

Regency Enterprises, Indian Paintbrush, American Empirical Pictures, 20th Century Fox

Dată lansare (SUA):

23 Octombrie 2009

Dată lansare (Romania):

25 Septembrie 2021

Domnul, doamna Fox si copiii lor traiesc impreuna cu Viezurele, Iepurele si Nevastuica si familiile lor sub un mare copac. In fiecare seara, domnul Fox fura cate ceva de mancare de la fermierii rai Boggis, Bunce si Bean. Domnul Fox are un miros foarte fin si scapa de fiecare data din ghearele fermierilor care s-au saturat de el. Ei ii pregatesc o ambuscada in urma careia ramane fara coada. Disperati si furiosi de evadarea lui Fox, fermierii cauta sa distruga vizuina unde traieste acesta si familia lui. Dar nimeni nu este mai siret decat vulpoiul Fox, care le-a pregatit o surpriza acestor fermieri.

Recenzii

cristimilan7

08.09.2018

Fermierii furiosi s-au saturat sa isi imparta gainile cu o vulpe sireata... Exasperati de furtisagurile acesteia, fermierii incearca sa scape de vulpe si de familia ei.

4 3

chrys17

08.09.2018

pare o comedie buna dupa trailer:)e f tare cum se lanseaza animatia la noi mai devreme decat la americani:)))f tare:)))like that's going to happen..ever!!:))

0 4

sweeney

08.09.2018

superba animatie...in regia lui wes anderson..... merita mai mult la golden globs ... parerea mea!!!! super carimastic personajul lui george clooney!!!!! awesome!!!!!1

7 3

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top