Moonlight Trailer
Trailer #1 00:00

Far and Away (1992)

Aventuri, Dramă, Romantic, Western | 22 May 1992 (United States of America)

Departe, departe (1992)

Far and Away

Aventuri, Dramă, Romantic, Western (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Ron Howard

Producător:

Imagine Entertainment, Universal Pictures

Dată lansare (SUA):

22 Mai 1992

Dată lansare (Romania):

21 Octombrie 2021

Joseph Donnelly este un tanar ce urmeaza sa-si piarda proprietatea dupa moartea tatalui sau. Incercand sa se razbune pe Daniel Christie, este ranit si sfarseste prin a se bate cu managerul acestuia, Stephen Chase. Shannon, fiica lui Daniel, planuieste sa plece in America, cu ajutorul ei reusind sa scape si Joseph. Ajunsi in Boston, Joseph devine luptator de box, iar Shannon dansatoare intr-un club. Parintii lui Shannon sunt in cautarea celor doi, in timp ce Joseph incearca sa-si urmeze destinul de a avea propriul lui pamant pe care sa-l munceasca.

Recenzii

Callyope

08.09.2018

Un film bun, l-am vazut acum cativa ani si inca imi aduc aminte si ma amuz cum spala Nicole rufele. In cateva cuvinte are cam de toate, plus povestea de dragoste reusita, cei doi fac un cuplu foarte potrivit!! De vazut in weekend!

1 0

svety

08.09.2018

un film usurel. nu prea li se potrivesc rolurile.

0 4

cezarica98

08.09.2018

Un film bun, mi-a placut, un film fara multe pretentii, un film captivant prin aventuriile celor doi protagonisti ( atunci formau un cuplu), un western incintant cu un scenariu ce descrie goana dupa pamant din Oklahoma. Merita vazut.

7 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top