Razboi intergalactic (2004)

Farscape: The Peacekeeper Wars

IMDB Adaugă o recenzie

Dată lansare (SUA):

17 Octombrie 2004

Dată lansare (Romania):

24 Mai 2022

When a full-scale war is engaged by the evil Scarran Empire, the Peacekeeper Alliance has but one hope: reassemble human astronaut John Crichton, once sucked into the Peacekeeper galaxy through a wormhole. Crichton's task: Get the entire Peacekeeper race to safety before the last war of an era brings and end to the universe.

Recenzii

remyy63

14.09.2011

Nave spatiale,creaturi extraterestre,calatorii in timp,gauri de vierme,alterari genetice si multe alte chestii SF se pot urmarii in acest film.Foarte bune costumele interpretilor,machiajul si decorurile.De apreciat de asemenea imaginatia de care au dat dovada realizatorii filmului in creearea unor specimene de origine extraterestra jos palaria!!!

10 5

alex_il_fenomeno

18.09.2012

nu am urmarit si prima parte, astfel incat mi-a fost destul de greu la inceput sa ma invat cu personajele si naratiunea, dar dupa aceea actiunea a devenit chiar captivanta, efectele speciale, decorurile si costumele excelente, iar povestea atat de stransa incat nici nu stiai la ce sa te astepti in urmatoarea scena. de aceea, merita urmarit cu placere cel putin o data, insa mai bine ar fi sa urmaresti si primul film din serie, totul ar deveni mult mai usor. ii acord nota 8/10.

1 7

corcodus

08.09.2013

un film grandios, cu efecte speciale foarte bune, un film cu multa actiune si mai putin umor, dar o buna continuare a serialului.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top