Moonlight Trailer
Trailer #1 01:39

Faster (2010)

Crimă, Dramă, Acțiune, Thriller | 23 November 2010 (United States of America)

Faster: Iute ca glontul (2010)

Faster

Crimă, Dramă, Acțiune, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

George Tillman, Jr.

Scenariști:

Tony Gayton, Joe Gayton

Producător:

TriStar Pictures, Castle Rock Entertainment, State Street Pictures, CBS Films

Dată lansare (SUA):

23 Noiembrie 2010

Dată lansare (Romania):

3 Decembrie 2010

  In urma cu 10 ani, Driver a fost arestat si condamant la inchisoare sub acuzatia de a fi incercat sa jefuiasca o banca. In timpul respectivei tentative de jaf, fratele lui Driver a fost asasinat din cauza tradarii unora dintre complici, motiv pentru care singurul scop caruia Driver ii dedica acum toata energia este gasirea si anihilarea celor care au contribuit la moartea rudei lui de sange si la trimiterea sa in judecata. Mai hotarat decat oricand sa isi faca dreptate pe cont propriu, cu arma in mana, Driver viziteaza rand pe rand cele patru persoane ale caror nume si adrese sunt inscrise pe lista lui neagra, insa cu fiecare crima pe care o comite atrage asupra lui atentia unui asasin profesionist si a unui politist aflat in pragul pensionarii. In vreme ce politisul isi face un titlu de onoare din a-l captura pe Driver si a-si incheia cariera in mod glorios, egocentristul ucigas il urmareste pe justitiar fiindca simte ca in sfarsit a intalnit un adversar pe masura lui. Intr-o cursa pe viata si pe moarte, in care vanatorul se poate transforma in orice moment in prada, Driver isi da seama ca lista cu posibilii vinovati pentru decesul fratelui sau este incompleta. 

Recenzii

cinematrix

08.09.2018

As fi crezut ca e unul din acele filme de actiune de duzina. Dar uite ca nu. Filmul se incapataneaza cu o poveste simpla dar bine spusa, cu mici exagerari dar care nu sar limita, cu o coloana sonora exceptionala. Ramane un film de actiune simplist, dar care totusi vă va tine in fata ecranului pana la capat. Pentru iubitorii genului se recomanda.

1 2

godfather

08.09.2018

Daca se lanseaza anul acesta ,atunci de ce nu e trecut la categoria "In Curand" ?

1 6

iulian15021978

08.09.2018

pare interesant , cel putin la prima vedere...asteptam si confirmarea..............n-am mai vazut de cam demult un film de actiune cu the rock...

1 5

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top