Fata maharajahului

The Maharaja's Daughter

IMDB Adaugă o recenzie

Dată lansare (Romania):

25 Septembrie 2021

Patrick O'Reilly este un chipeş ofiţer de poliţie care trăieste în Toronto, unde este angajat de Messua Shandar, un medic pediatru destul de tineri. Messua are un secret. Ea ii da de inteles lui Patrick ca este fiica unui fermier sărac.EL nu ştie ea este fiica unui Maharajahul! Messua întoarce în India pentru a- si vizita tatăl, Maharajahul Lahore. Cu prilejul şederii ei, un prinţ rău cere mâna în căsătorie deoarece el vede aceasta casatorie ca pe o o oportunitate de a lua tronul. Atunci când ea refuză el o răpeşte, şi, atunci când avionul s-a prăbuşit înapoi în Canada, toată lumea presupune că ea este moarta ... toată lumea, cu excepţia Patrick! Patrick şi prietenul său care pornesc in cautarea femeii visurilor sale într-o lume orientala plin de secrete.

Recenzii

Doina1952

28.08.2013

Nici pe departe un serial de succes la critici, aceasta mini serie, coproductie SUA, Canada, Germania, Italia...a avut si are inca un mare succes comercial, regizorul Burt Brinckerhoff gasind reteta acestuia. Actori frumosi, in topul serialelor Tv la acea data, in roluri pitoresti si picante, in decoruri incarcate de mister, farmec si obiceiuri, pusi in situatii nepravazute, inconjurati de crime, rapiri, mafie...si totul stropit cu umor si cat de multa dragoste. Si atunci...cum sa nu placa aceasta poveste mai ales cand totul in jur e cenusiu si ploua.

0 0

corcodus

28.12.2012

am urmarit filmul pentru kabir bedi , in rest e un film mediocru, Hunter Tylo este o prezenta placuta dar Bruce Boxleitner mi s-a parut nepotrivit pentru acest film.

0 0

emilio67

28.03.2011

Un film ce ne reda o frumoasa poveste de dragoste, cu multe aventuri, peisaje superbe. Un film ce l-am revazut cu placere, fiind incantat si de prestatia actorilor, a foarte frumoasei Hunter Tylo, energicului Bruce Boxleitner, dar si maiestuosului Kabir Bedi (cu un rol mai putin important in acest film). O poveste bine redata si presarata cu rapiri, urmariri, scene de lupta, coruptie, ucigasi, mostenitori ce ravnesc la tron si pe langa toate asta o fiica de maharajah ce si-a facut studiile in America si chiar profesa ca doctor pediatru acolo, intoarcerea in India natala pentru a-si vizita tatal. Eu cred ca merita vizionat. Merita clar o nota de 8.

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top