Moonlight Trailer
Trailer #1 02:21

Fatal Instinct (1993)

Comedie | 29 October 1993 (United States of America)

Instinct fatal (1993)

Fatal Instinct

Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Carl Reiner

Scenariști:

Pierce Gardner

Producător:

Metro-Goldwyn-Mayer

Dată lansare (SUA):

29 Octombrie 1993

Dată lansare (Romania):

23 Septembrie 2021

Filmul reuneste intr-o parodie "originala" filme precum: "Basic Instinct", "Sleeping with the Enemy" si "Cape Fear". Politistul Ned Ravine, care este si avocat, este sedus de o femeie frumoasa. In tot acest timp sotia sa il inseala cu un mecanic si incearca sa-l omoare. Pe urmele politistului mai este si un puscarias, pe care Laura il ucide din greseala, confundandu-l cu sotul ei. Sunt trei femei in viata lui Ned. In final, numai una singura va ramana cu el.

Recenzii

kenya

08.09.2018

O parodie amuzanta , desi este Old-School inca mai provoaca zambete ! Armand Assante joaca bine in rolul de politist-avocat natang , la fel si restul . O parodie decenta fara prea mari pretentii , tocmai buna pentru relaxare !

5 0

El_KaPpa

08.09.2018

O parodie dupa filme ca Basic Instinct, Fatal Attraction, Sleeping with the Enemy si Double Indemnity. Este destul de reusita ,are momente amuzante si stie sa nu cada in penibil asa cum o fac majoritatea parodiilor din ziua de azi. Merita incercata. Enjoy it!

6 1

epicvlas

08.09.2018

cine vrea sa rada de sa se arunce de pe balcon. acesta este comedia ideala!cand lam vazut prima oara am ras cu lacrimi mai ales in scena cand arman assante danseaza in pantofii rosii . fantastic . asa comedie care parodiaza atae filme mai rar nu pierdetio acest film poate e cea mai buna comedie facuta vreodata!

2 3

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top