Academia FBI (1988)

Feds

Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Daniel Goldberg

Scenariști:

Len Blum, Daniel Goldberg

Producător:

Warner Bros. Pictures

Dată lansare (SUA):

28 Octombrie 1988

Dată lansare (Romania):

14 Mai 2021

Doua tinere Elizabeth De Witt poreclita "Ellie" si Janis Zuckerman reusesc sa intre in Academia FBI.Ele se pregatesc pentru a deveni agenti federali.Treaba asta nu e asa de simpla.Ellie n-are probleme cu pregatirea fizica, fiindca a fost la Marina, spre deosebire de Janis care nici macar nu poate sa foloseasca catusele, totusi ea are o minte sclipitoare iar la cursuri nu are deloc probleme.Situatia nu poate continua asa pentru ca dupa 16 saptamani vor fi supuse unui examen destul de greu.Decid sa impleteasca impreuna o relatie stransa de prietenie pentru ca este evident ca au nevoie una de cealata.Este de la sine inteles ca vor capata fiecare noi aptitudini si vor incerca din rasputeri sa le dovedeasca instructorilor ca merita sa intre la FBI.Povestea celor doua va fi pigmentata si cu alte momente normale si pline de comedie din viata lor.

Recenzii

Juristul

08.09.2018

Două tinere, Ellie şi Janis, reuşesc să intre la Academia FBI. Noile recrute, împreună cu ceilalţi colegi, încep antrenamentele şi iniţierea în tainele profesiunii de agent federal şi, după 16 săptămâni istovitoare, au un examen dur de trecut. Ellie, ca fostă în Marină, n-are probleme cu pregătirea fizică, spre deosebire de Janis, pluri-absolventă de diverse alte specializări, care acum pur şi simplu nu reuşeşte să înveţe cum se folosesc cătuşele. Aşa încât devine evident că fetele au nevoie una de cealaltă şi ajung să se împrietenească şi să dovedească instructorilor că merită să devină membre ale FBI.O comedie de situaţie, pigmentată cu umor de limbaj.

1 3

ace_ventura

08.09.2018

un film asemanator cu academia de politie dar parca putin mai slab.daca nu ai ce face merita sa te uiti la el.

0 1

paty_ban

08.09.2018

nu stiu ce sa zic ca nu mam uitat la el poate ca e fain poate ca nu dar probabil ma voi uita si atunci imi voi spune parerea

0 3

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top