Moonlight Trailer
Trailer #1 02:05

Felon (2008)

Acțiune, Crimă, Dramă, Mister | 17 July 2008 (United States of America)

Legea puterii (2008)

Felon

Acțiune, Crimă, Dramă, Mister (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Ric Roman Waugh

Scenariști:

Ric Roman Waugh

Producător:

Pantry Films, Stage 6 Films, Tooley Productions

Dată lansare (SUA):

17 Iulie 2008

Dată lansare (Romania):

30 Septembrie 2020

<p>Wade Porter e un sot iubitor, cu un viitor promitator, insa lucrurile iau o turnura diferita in viata lui, in momentul in care il ucide accidental pe un hot care voia sa ii fure din casa. Fiind condamnat pentru crima, Wade este inchis intr-o institutie de maxima securitate pentru 3 ani. Aflat in inchisoare, el descopera ca regulile din societate nu se mai aplica si in inchisoare. Avandu-l ca partener de celula pe un criminal notoriu si fiind supus unor tratamente inumane de catre un gardian al inchisorii, Wade realizeaza ca singura sa sansa de supravietuire este sa devina cel mai puternic dintre detinuti. Ceea ce nu te ucide, te face mai puternic, iar in inchisoare doar cei puternici supravietuiesc.</p>

Recenzii

demetrica

08.09.2018

Subiectul mi aminteste de un caz super mediatizat in Romania! Hotul omorat in casa Romanitei Iovan... Abia astept sa vad filmul!Promite!:)

0 0

GreenLand

08.09.2018

Astept sa-l vad si eu. Val Kilmer e oricum unul dintre preferatii mei.... Voi reveni cu un comment...

0 0

Incoruptibilul

08.09.2018

Un film care il are in prim-plan pe Wade , un barbat care se adapteaza incarcerarii doar cu gandul la logodnica si copil - legea e martiala si puterea e in mainile gardienilor - . Vegheat de colegul de celula John, Wade invata sistemul de fratii format intre detinuti, unde rasa e unitate de masura si perceptia e singura realitate care conteaza.

6 5

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top