Moonlight Trailer
Trailer #1 02:21

Femme Fatale (2002)

Thriller, Crimă, Romantic | 06 November 2002 (Switzerland, France)

Femeia Fatala (2002)

Femme Fatale

Thriller, Crimă, Romantic (Switzerland, France)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Brian De Palma

Scenariști:

Brian De Palma

Producător:

Epsilon Motion Pictures, Quinta Communications

Dată lansare (SUA):

6 Noiembrie 2002

Dată lansare (Romania):

28 Octombrie 2021

In timpul Festivalului de la Cannes, superba Laure reuseste sa fure bijuterii extrem de valoroase si sa dispara. La cativa ani dupa acest eveniment, ea apare in Paris, in postura sotiei ambasadorului SUA, o femeie respectabila, greu de ajuns. Este tot timpul protejata de garzile de corp si este bine ferita de indiscreti. Insa un paparazzo, Nicolas Bardo, reuseste sa ii faca o fotografie Laurei. Ii va fi permis sa scape asa usor dupa ce a reusit ceea ce altii doar visau?

Recenzii

Theodora077

08.09.2018

Mie mi-a placut foarte mult filmul e bine realizat si gandit,te tine in suspans si Rebecca Romjin e foarte frumoasa... l-am vazut de 2 ori ca sa-l inteleg:P

1 0

boyscout

08.09.2018

Foarte interesant ca subiect filmul,dar pe mine tot m-a lasat in ceata,prea multe flash-backuri,cred ca daca era mai coerent si cu o actiune mai lineara iesea mult mai bine pentru spectator ma refer.Dar cum regizorul a ales aceasta transpunere a propriului scenariu,probabil asta a vrut ,sa ne lase intr-o ceata totala.In rest e ok ca si actiune,joc actoricesc si chiar coloana sonora.

2 0

mistique07

08.09.2018

Un film antrenant, care cere un pic de gandire, cu o Rebecca Romijn-Stamos provocatoare si credibila Cel mai impresionant lucru in film este colajul de fotografii din camera luI Banderas, care este afisat la sfarsitul filmului.

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top