Fifty Pills (2006)

Fifty Pills

Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Theo Avgerinos

Dată lansare (SUA):

26 Aprilie 2006

Dată lansare (Romania):

1 Decembrie 2020

<p>Fifty Pills intră în categoria filmelor care prezintă abuzul de droguri și alcool. Darren își pierde bursa și nu are suficienți bani să rămână la colegiu, din cauza colegului său de cameră (Coleman) care a dat o petrecere încalcând regulile impuse de cămin. Pentru a se revanșa, Coleman îi oferă lui Darren 50 de pastile de ecstasy pentru a le vinde și pentru a face rost de bani să-și plătească taxele la universitate.</p><p>Pe lângă această faptă ilegală de a vinde droguri, Darren se confruntă și cu alte probleme ce stârnesc râsul - trebuie să scrie o recenzie după opera lui Dante Alighieri "Divina Comedie" (mai exact pasajul despre Infern), să își convingă părinții că nu este homosexual, să o cucerească pe fata visurilor lui și nu în ultimul rând să se ferească de mafioții care sunt pe urmele lui.</p><p> </p>

Recenzii

Juristul

08.09.2018

După ce colegul său de cameră dă o petrecere care încalcă regulile căminului, Darren Giles îşi pierde bursa şi nu are bani să mai rămână la colegiu. Drept compensaţie, Coleman, colegul de cameră, îi oferă 50 de pastile de ecstasy pe care Darren trebuie să le vândă înainte să expire termenul de plată al taxei universitare. Pe lângă faptul că Darren este obligat să vândă drogurile pentru a face rost de bani, el mai trebuie să scrie şi o lucrare despre "Infernul" lui Dante, să-şi convingă părinţii că nu e homosexual şi să-şi facă şi curajul de a o aborda pe fata visurilor lui, iar în plus să evite mafioţii care sunt pe urmele lui.

0 1

Mario_Jay

08.09.2018

Nu stiu de ce,insa mie personal mi-a facut placere sa urmaresc acest film.Este o comedie amuzanta si romantica pe alocuri.Nu este o pierdere de timp si nici plictisitor.Nota 7 cred ca merita din plin.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top