Moonlight Trailer
Trailer #1 02:17

Fifty Shades Darker (2017)

Dramă, Romantic | 08 February 2017 (United States of America)

Cincizeci de umbre întunecate (2017)

Fifty Shades Darker

Dramă, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

James Foley

Producător:

Universal Pictures, Perfect World Pictures

Dată lansare (SUA):

8 Februarie 2017

Dată lansare (Romania):

1 Martie 2021

În timp ce Christian (Jamie Dornan) se luptă cu demonii interiori, Anastasia (Dakota Johnson) trebuie să se confrunte cu furia și invidia femeilor care au fost înaintea ei. "Darker" prezintă povestea Anastasiei care, la insistențele lui Christian, acceptă să se împace cu acesta. În încercarea de a-și reclădi relația cu bărbatul iubit, Anastasia este prinsă într-un vârtej de intrigi și întâmplări care o pun în cele din urmă în fața celei mai importante decizii.

Recenzii

andystarx

08.09.2018

Un film la fel de mediocru ca prima parte,are si niste parti intersante,dar sunt sigur ca romanul este mult mai intersant,actrita principala ,insa a fost aleasa prost !Coloana sonora buna !

1 1

hitman78

08.09.2018

Dupa parerea mea este si mai slab decat primul,mult mai siropos si mai lalait cu scene copiate din alte filme(ex Sliver)dar cum Dakota nu e nici pe departe Sharon Stone faza cu scosul chilotilor la masa e de-a dreptul patetica.Singurul plus e coloana sonora dar cu o floare nu se face primavara.5

0 0

ALEXE

08.09.2018

Parerea mea este ca nu exista spectatori, care sa reziste , in sala, pana la mijlocul filmului.Demonii din personajului masculin, care se manifesta prin folosirea a tot felul de tehnici sado-masochiste reprezinta niste trimiteri penibile la elemente de psihoanaliza erotica.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top