Moonlight Trailer
Trailer #1 02:30

The General's Daughter (1999)

Crimă, Dramă, Mister, Thriller | 18 June 1999 (Germany, United States of America)

Fiica generalului (1999)

The General's Daughter

Crimă, Dramă, Mister, Thriller (Germany, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Simon West, Karyn Kusama

Producător:

MFP Munich Film Partners GmbH & Company I. Produktions KG, Paramount, Neufeld Rehme Productions, Krane Entertainment

Dată lansare (SUA):

18 Iunie 1999

Dată lansare (Romania):

24 Septembrie 2021

Elisabeth Campbell, fiica generalului Campbell este gasita ucisa. Paul Brenner, un detectiv din Brigada Criminalistica face echipa cu Sara Sunhill, si ea membra a acestei brigazi si fosta iubita a lui Paul pentru a descoperi crimnalul. Dar cei doi vor descoperi o serie de lucruri ce nu vor fi pe placul unor persoane sus-puse, care vor face tot posibilul sa le incurce investigatia

Recenzii

cezarica98

08.09.2018

Un film interesant cu un subiect interesant, intrucit are o intriga politista deosebit de interesanta, este mai degraba vorba de implicatii.Travolta straluceste cu acest rol, un film pe care il recomand.

2 0

foxrivar

08.09.2018

Daca esti fan John Travolta trebuie sa vezi acest film de actiune si suspans, mai ales ca finalul este unul neasteptat.

2 0

george4dinamo

08.09.2018

In sfarsit un alt mare actor in uniforma dupa tom hanks. Paul branner un ofiter al armatei este insarcinat cu o misiune extrem de dificila. Fiica generalului campbell la randul sau componenta a armatei americane, este gasita ucisa. Misiunea este foarte grea pentru paul deoarece este obligat sa lucreze in echipa cu fosta iubita sara. Cei 2 gadesc indicii despre crima , dar isi dau seama ca victima se culca cu majoritatea colegiilor de armata, asadar lista suspectiilor este foarte lunga. Generalul nu avea o relatie perfecta cu fiica sa , dinpotriva , dupa un incident din trecut fiica sa il ura . Spre sfarsitul filmului aflam toata povestea, ce sa intamplat cu elisabeth, dar si ce legatura are tatal cu trecutul fetei si cu moartea acesteia.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top