Moonlight Trailer
Trailer #1 01:53

Finding Nemo (2003)

Animaţie, Familie | 30 May 2003 (United States of America)

In cautarea lui Nemo (2003)

Finding Nemo

Animaţie, Familie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Andrew Stanton, Billy Wilder

Producător:

Pixar

Dată lansare (SUA):

30 Mai 2003

Dată lansare (Romania):

21 Octombrie 2021

  "Finding Nemo" este o animatie ce prezinta aventurile a doi pesti arlechin, tata si fiu. Nemo este un mic pestisor ce doreste sa exploreze intinderile oceanului. Marlin, tatal sau, incearca sa-l invete pe Nemo pericolele oceanului insa nu cu foarte mult succes. In prima zi de scoala Nemo este fascinat de toate locurile noi pe care le intalneste si se desparte de colegii sai. Din pacate pentru el ajunge intr-un navod si apoi este trimis unui stomatolog din Sydney. Norocul lui Nemo este ca tatal sau grijuliu l-a urmarit la scoala si a vazut cum a fost rapit. Merlin pleaca imediat in cautarea fiului sau. Pe drum se intalneste cu Dory, un pestisor albastru, dar care are grave probleme de memorie. In timp ce cei doi noi prieteni pleaca in cautarea lui Nemo, si acesta pune la cale un plan, ajutat si de celelalte animale ni acvariu, de a scapa si de a fi liber iarasi.Planul lor se dovedeste a fi o adevarata incercare pentru Nemo. Merlin nu va ceda usor cautarilor sale, chiar daca in fata sa se afla o calatorie lunga plina de neasteptat. Vor reusi oare cei doi pestisori sa se revada si sa-si continue viata de dinainte de rapire?

Recenzii

143 Ordonare după: | |

Patronu

08.09.2018

-

3 2

blue44

08.09.2018

Finding Nemo este un film f.f.f.f. interesant pentru ca desi este animatie prezinta momente si evenimente din viata reala: iubirea dintre tata si fiu (iubirea parinteasca), starile prin care trec atat Nemo cat si tatal lui, relatia de prietenie cu Dory etc. In concluzie, este un film care merita vazut pentru ca se pot invata multe lucruri, poate chiar fara sa ne dam seama. Vizionare placuta pt cei care nu l-au vazut inca!

12 14

emil-dorin

08.09.2018

precum comentariul anterior, intamplari din viata pamantenilor, adica a noatra, cu eroi subacvatici! bine facut, hazliu! si foarte important, nu deranjeaza! ideal pentru o vizita la cinema cu intreaga familie.

2 4

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top