Moonlight Trailer
Trailer #1 01:36

Fire Down Below (1997)

Acțiune, Aventuri, Crimă, Thriller, Dramă | 05 September 1997 (United States of America)

Focul din adancuri (1997)

Fire Down Below

Acțiune, Aventuri, Crimă, Thriller, Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Félix Enríquez Alcalá

Producător:

Seagal/Nasso Productions, Warner Bros. Pictures

Dată lansare (SUA):

5 Septembrie 1997

Dată lansare (Romania):

17 Septembrie 2021

Jack Taggart isi asuma sarcina de a investiga cum si de ce a fost asasinat un coleg de nadejde.Mergand pe urmele lui,Taggart strabate dealurile care ascund puturi de mina abandonate unde s-au aruncat reziduuri industriale toxice.Multi oameni se imbolnavesc si cei care sunt responsabili de asta sunt protejati de tacerea unui oras inspaimantat.Cetatenii tac si inchid ochii,in vreme ce asezarea se preschimba intr-o vale a mortii.Deghizat in tamplar,Taggart se infiltraza in comunitate in timp ce cauta cu infrigurare minele de carbune dosite cu grija.Investigatiile il conduc direct la magnatul Orin Hanner care pare sa fie responsabil de catastrofa ecologia ce ameninta sa transforme o zona idilica intr-un taram sterp.In timpul anchetei ,Taggart o cunoaste pe Sarah Kellog cu care se implica intr-o poveste sentimentala.Tatal ei a fost asasinat si lucrase odinioara ca miner in slujba lui Hanner.Acum,Taggart incearca sa razbune moartea colegului sau si sa previna catastrofa.

Recenzii

milea.ana

08.09.2018

cum sa imi spun parerea daca nu pot sa il vad,de ce mintiti ca il putem vedea? poate imi spuneti cum se poate urmari acest film ,ca m-am saturat de minciunile voastre ,si in curind o sa ma delogez ca nu are rost sa imi ocup calculatorul cu prostiile voastre,si cu nerusinare ne mai cereti si parerea despre film

1 10

Simooo

08.09.2018

si acum... surpriza.. un comentariu care chiar are legatura cu filmul si nu cu prostia unora care nu stiu nici ei de ce si-au facut cont pe acest site. un film de actiune care se incadreaza perfect in timparul filmelor cu steven segal ca protagonist. ai parte de multa actiune, multe batai, prea putina intriga, un scenariu scris in timpul liber de un amator si nimic in plus. dar, pentru ca segal este maestru si stie ce sa faca si cum sa faca asta cat mai bine, filmul se mai salveaza si e de la sine inteles ca va place amatorilor de filme de actiune. 8/10 vizionare placuta!

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top