Moonlight Trailer
Trailer #1 02:24

Fish Tank (2009)

Dramă | 14 May 2009 (United Kingdom, Netherlands)

Fish Tank (2009)

Fish Tank

Dramă (United Kingdom, Netherlands)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Andrea Arnold, Sheldon Lettich

Scenariști:

Andrea Arnold

Producător:

BBC Films, UK Film Council, ContentFilm, Kasander Film Company

Dată lansare (SUA):

14 Mai 2009

Dată lansare (Romania):

9 Mai 2021

Esenta acestui film se regaseste in replica Miei, atunci cand mama sa o intreaba ce se intampla cu ea si raspunde: "Tu esti ceea ce se intampla cu mine !"... Mia este o tanara adolescenta de 15 ani care locuieste impreuna cu mama si sora ei mai mica intr-un cartier margias al Londrei, nu-i place scoala dar adora cidrul si dansul pe care il practica intr-o imensa camera a unui castel parasit. Conflictul incepe atunci cand mama, pentru a-si regasi fericirea, isi aduce acasa noul iubit, Connor, un irlandez chipes care pare a fi una dintre singurele persoane din viata Miei cu care ea poate ajunge pe aceeasi lungime de unda. Atentia fetei creste mai ales atunci cand Connor o incurajeaza sa aplice pentru o selectie de dansatoare, spunandu-i ca : "Tu dansezi ca un negru..." , iar dupa o scurta pauza adauga: "si vreau sa spun ca, intr-un mod bun." Un alt om din viata Miei este un tanar mecanic de 19 ani, care locuieste in apropiere impreuna cu fratii sai si ... un cal alb. Cand Mia incearca sa redea libertatea calului, este surprinsa si apoi hartuita de baieti.<br />Fish Tank este o drama urbana, surprinzator de reala in care orice se intampla pare perfect plauzibil.

Recenzii

grig33

08.09.2018

E un film mai bun ca cel unul romanesc. Vreau sa-l vedeti, e bunicel filmul chiar daca nu aveti ce face in seara respectiva...

1 10

grig33

08.09.2018

Nu stiu de ce s-a scris asa k nu am scris asa...

0 10

pISIC22

08.09.2018

Filmul este britanic, actiunea filmului se axeaza pe viata unei adolescente de 15 ani. Nu dau mai multe informatii, sa nu stric atmosfera, dar spun, dupa parerea mea este un film extraordinar, cu toate ca nu are cine stie ce buget, dar felul in care este relatata aceasta drama m-a surprins, intr-un mod placut as putea spune, nu ma asteptam. Merita vazut.

5 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top