Pe muchie...de diamant (1993)

Fit to Kill

Acțiune, Romantic, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Andy Sidaris, Garry Marshall

Scenariști:

Andy Sidaris

Producător:

Malibu Bay Films

Dată lansare (SUA):

27 Octombrie 1993

Dată lansare (Romania):

26 Ianuarie 2021

Alexa, este numele unui celebru diamant, furat din Rusia, în timpul celui de al doilea război mondial.Acum acest diamant ajunge la Chang. El omorâse doi hoţi care au vrut să-i subtilizeze diamantul. Fiul unuia dintre hoţi, Martin Kane, face echipă cu frumoasa Blu Steele pentru apune mâna pe diamant.<br /> Kane nu ştie însă, că el poartă asupra lui, un dispozitiv de urmărire plantat de femeie agentă. Apar şi agenţii pe fir. Între timp, se va înlocui diamantul Alexa cu unul fals. Chang ajunge ţinta principală a urmăritorilor, fiecare dintre ei având un scop al lui, ca să pună mâna pe acest celebru diamant. <br />Kane va ajunge să subtilizeze diamantul fals, implicând apoi două persoane naive, care să deruteze agenţii, chiar să scape de ei.... 

Recenzii

Juristul

08.09.2018

Omul de afaceri chinez Chang deţine fabulosul diamant Alexa furat din Rusia în timpul celui de-al II-lea Război Mondial. El intenţionează să-l ducă înapoi în Rusia şi să-l abandoneze în timpul unei cine foarte somptuoase. Lucrurile însă scapă de sub control, pentru că diamantul este furat de Martin Kane (R. J. Moore), asistat de seducătoarea şi periculoasa sa parteneră, Blu Steel. Un grup de agenţi speciali, de fapt fete din cale-afară de provocatoare şi gata oricând să ucidă, este angajat să rezolve această situaţie.

0 0

alex_il_fenomeno

08.09.2018

un film destul de ciudat la prima vedere, atat prin scenele atat de deocheate cu care vine, cat si cu momentele neasteptate, ucigasele platite si chiar toata actiunea in sine, pana la urma... doar de amatorii genului.

0 5

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top