Moonlight Trailer
Trailer #1 00:00

FlashForward

| ()

FlashForward

IMDB Adaugă o recenzie

Dată lansare (Romania):

27 Mai 2022

Serialul este inspirat de romanul omonim al scriitorului canadian Robert Sawyer. Un misterios eveniment global ii face pe majoritatea oamenilor sa traiasca simultan, pret de doua minute si saptesprezece secunde, viata lor cu sase luni in viitor. Cand episodul ia sfarsit, multi sunt morti in urma unor accidente implicand autovehicule, avioane si alte masinarii necesitand control uman. Toti supravietuitorii se intreaba daca lucrurile vazute de ei s-au petrecut aievea. Un agent FBI din Los Angles, Mark Benford, incearca sa descopere ce anume s-a intamplat si care a fost motivul. Impreuna cu echipa lui, el genereaza o baza de date a salturilor in viitor ale oamenilor numita Mosaic Collective.<br /> <br />

Recenzii

cezarica98

18.04.2010

serial destul de interesant, captivant, am vazut 11 episoade in doua zile, din moment ce il vezi pe primul iti doresti sa vezi ce se va intampla in continuare, un serial interesant, cu elemente care iti dau intrebari si nu poti raspunde, serial in care eroii principali lupta sa dezlege misterul cad toata omenirea timp de doua minute si saisprezece secunde au visat, distributie excel;enta, actorii sunt fenomenali, un serial de vazut, merita, nota 10.

4 1

cezarica98

03.06.2010

salvati serialul http://www.savethatshow.com/Save_That_Show__FlashFoward.shtml

1 1

corcodus

21.04.2013

un serial captivant, pacat ca nu s-a realizat in continuare... oricum ipoteza de la care porneste serialul e interesanta ; ce nu a abordat serialul a fost motivul pentru care acel grup obscur de interese dorea stingerea, care era scopul final.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top