Moonlight Trailer
Trailer #1 02:22

Fled (1996)

Acțiune, Comedie, Thriller | 19 July 1996 (United States of America)

Vii sau morti (1996)

Fled

Acțiune, Comedie, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Kevin Hooks, Corey Yuen

Scenariști:

Preston A. Whitmore II

Producător:

Metro-Goldwyn-Mayer

Dată lansare (SUA):

19 Iulie 1996

Dată lansare (Romania):

30 Noiembrie 2021

Dodge, un hacker genial, si Piper, un tip dur, sunt incatusati impreuna cand sunt scosi la munca in afara inchisorii. In timpul unei tentative de evadare a unor alti evadati, cei doi reusesc sa fuga. Desi nu se inteleg si sunt doua firi diferite, ei se pun de acord sa faca totul impreuna pentru a recupera banii ascunsi de Dodge inainte de a intra in inchisoare. Cei doi sunt ajutati mai apoi de frumoasa Cora insa, din momentul evadarii, Dodge este cautat si de Mafia cubaneza, de la care el furase banii. Cum pe o discheta are informatii legate de toate activitatile mafiotilor, pentru acestia este o prioritate disparitia dischetei. Iar un politist doreste sa dezlege misterul acestei evadari, in timp ce FBI ascunde informatii de politie.

Recenzii

eedy

08.09.2018

Nu stiu daca s-a vrut a fi o copie a celebrului ''Lantul'' al lui Stanley Kramer,dar rezultatul este destul de dezamagitor

4 11

El_KaPpa

08.09.2018

L-am vazut chiar la un an dupa ce a aparut si mi s-a parut ok! Insa cum tehnologia tot avanseaza si efectele sunt la mare cautare s-ar putea sa nu mai aibe acelasi impact acum!

7 3

valutza

08.09.2018

Piper (Laurence Fishburne) si Dodge (Stephen Baldwin), doi condamnati dintr-o inchisoare din Georgia, primul alb, iar al doilea afro-american, sunt incatusati impreuna in timpul lucrarilor pe care prizonierii le efectueaza la o autostrada. Dupa izbucnirea unei revolte, Piper si Dodge prind momentul si evadeaza. Dodge, un superhacker, poseda un CD care contine informatii foarte valoroase referitoare la afacerile ilicite ale unui important lider cubanez. Cum informatiile sunt dorite de toata lumea, Piper si Dodge se trezesc urmariti de politie, FBI si asasinii platiti de mafie. Marea incercare a celor doi fugari este sa scape de urmaritori. Dar o alta proba de foc este sa se suporte unul pe celalalt. Caci daca nu vor cadea in mainile diversilor adversari, Piper si Dodge, inca legati unul de celalalt, risca sa se extermine reciproc in bataie!

3 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top