Moonlight Trailer
Trailer #1 01:06

Flicka (2006)

Dramă, Familie | 20 October 2006 (United Kingdom, United States of America)

Flicka (2006)

Flicka

Dramă, Familie (United Kingdom, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Michael Mayer, Brett Ratner

Producător:

Fox 2000 Pictures, Zucker/Netter Productions, 20th Century Fox

Dată lansare (SUA):

20 Octombrie 2006

Dată lansare (Romania):

8 Decembrie 2021

Filmul surprinde povestea unei adolescente cu o vointa extraordinara, ce se ataseaza atat de mult de un cal salbatic pe care il gaseste incat, in momentul in care tatal ei il vinde, ea face tot posibilul pentru a castiga banii de care are nevoie pentru rascumpararea lui.

Recenzii

Gynzz

08.09.2018

Un film mediocru , nu se putea cere prea mult de la el , avand in vedere k toata actiunea se invarte in jurul unui cal .

1 7

bibinitza

08.09.2018

Mie mi se pare un film trist , chiar am plans la el pe alocuri

3 1

Juristul

08.09.2018

Kate (Alison Lohman) este fiica adolescenta a proprietaruui unei ferme de cai (Tim McGraw) care isi doreste ca fiul sau sa se ocupe de afacerea familiei. Kate este trimisa sa studieze la o scoala privata exclusivista, unde ea se simte total nepotrivita. Intr-o zi, cand iese sa calareasca, fata gaseste un cal salbatic, un mustang negru perfect, cu care simte o legatura cu totul speciala. Desi tatalui ei i se pare o idee foarte proasta sa ia calul la ferma, Katy e convinsa ca poate imblanzi armasarul si-l poate face un mare campion de curse. Il numeste Flicka si se dedica total strunirii lui; vrea, totodata sa-i demonstreze tatalui ca ea este mostenitoarea potrivita pentru ferma.

1 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top