Moonlight Trailer
Trailer #1 02:20

Florence Foster Jenkins (2016)

Comedie, Dramă | 06 May 2016 (United Kingdom, United States of America)

Florence Foster Jenkins (2016)

Florence Foster Jenkins

Comedie, Dramă (United Kingdom, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Stephen Frears, Bharat Nalluri

Scenariști:

Stephen Frears

Producător:

BBC Films, Qwerty Films, Pathé!

Dată lansare (SUA):

6 Mai 2016

Dată lansare (Romania):

29 Martie 2020

<p>Florence Foster Jenkins e o moștenitoare a unei averi care îi asigură traiul între cei din elita New Yorkului. Însă visul ei este de a fi cântăreață de operă și e determinată să și-l împlinească. Faptul că are o voce iritantă îi va fi o piedică?</p>

Recenzii

Dragos_87

08.09.2018

Foarte bun acest film realizat dupa o poveste adevarata iar interpretarea actorilor este una excelenta.O poveste frumoasa si interesanta cu momente comice dar si emotionante.Nu ma asteptam ca filmul asta sa fie atat de bun dar mai ales prestatia actorilor care este de mare clasa.Il recomand cu drag!

1 0

annemarie_s

08.09.2018

Este cel mai dificil de caracterizat film pe care l-am văzut în ultima vreme. Pe lângă cei doi actori mari (Streep și Grant) care joacă rolurile principale, și o fac extraordinar, pe lângă surpriza de a-l vedea pe Hugh Grant într-un rol serios și extrem de nuanțat, e greu de povestit acțiunea și de încadrat filmul ăsta într-o categorie. Aici este vorba de dragoste și de pasiune (de foarte multe feluri și de multe niveluri), dar mai ales e vorba de niște valori și de o delicatețe umană care par pierdute în lumea de azi. Ca să înțelegi acest film, e nevoie de o cultură muzicală, literară și chiar istorică foarte solidă. Cred că sunt puțini spectatori români care îi vor gusta toate nuanțele tragi-comice. Nu e un block-buster, ci un film in buna și vechea tradiție hollywoodiană. Îl recomand adevăraților cinefili și mă întreb dacă nu vom avea o nouă nominalizare la Oscar (sau chiar mai multe)!

1 0

Dragos.87

08.09.2018

Foarte bun acest film realizat dupa o poveste adevarata iar interpretarea actorilor este una excelenta.O poveste frumoasa si interesanta cu momente comice dar si emotionante.Nu ma asteptam ca filmul asta sa fie atat de bun dar mai ales prestatia actorilor de clasa care este de mare lauda.Il recomand cu drag!

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top