Moonlight Trailer
Trailer #1 01:32

Fly Me to the Moon (2008)

Aventuri, Fantasy, Animaţie, Acțiune, SF, Familie | 15 August 2008 (Belgium, United States of America)

Sa zburam spre luna (2008)

Fly Me to the Moon

Aventuri, Fantasy, Animaţie, Acțiune, SF, Familie (Belgium, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Ben Stassen

Scenariști:

Domonic Paris

Producător:

uMedia, uFilm, nWave Pictures, Illuminata Pictures, Le Tax Shelter du Gouvernement Fédéral de Belgique

Dată lansare (SUA):

15 August 2008

Dată lansare (Romania):

22 Mai 2009

<p align="justify">    "Fly me to the moon" este un film de animatie ale carui personaje principale sunt  trei muste tinere pe nume Nat, IQ si Scooter, care asteapta cu nerabdare lansarea navetei spatiale Apollo 11 catre Luna in anul 1969. Inspirandu-se din povestirile bunicului sau despre cum s-a imbarcat acesta clandestin la bordul avionului Ameliei Earhart in timpul traversarii Oceanului Atlantic, Nat urzeste un plan de a se furisa printre astronautii navei Apollo 11 impreuna cu cei doi prieteni ai sai  si a devini astfel primele insecte din lume care au ajuns pe Luna. Atunci cand un oficial NASA observa prezenta celor trei intrusi la bord, ii instruieste pe astronauti sa captureze insectele si sa le inchida intr-un recipient de sticla pentru a fi studiate si testate ulterior. Dupa ce un scurtcircuit electric defecteaza un motor al rachetei, Nat, Scooter si IQ reusesc sa evadeze din "inchisoarea" lor chiar in timp util pentru a descoperi si remedia problema. </p><p align="justify">    Misiunea americana pare un succes pana in momentul in care Nadia, o veche iubire a bunicului lui Nat, il informeaza pe acesta ca Guvernul Rusiei a trimis un spion pe nume Yegor la Cape Canaveral pentru a o sabota, familiei lui Nat revenindu-i acum importanta insarcinare de a dejuca planurile rusilor si de a-i readuce in siguranta pe Pamanat pe pasagerii navetei spatiale Apollo 11. </p>

Recenzii

iulia_ruxi

08.09.2018

Imi plac filmele de animatie avand 12 ani cred ca e normal sa-mi mai placa

4 4

sinradu

08.09.2018

Oarecum amuzant, dar mult prea multe clişee şi poante vechi forţate să intre pe subiect. Plus că, să fim serioşi, tocmai muşte ? Cam groase tuşele pentru mine. Singurul lucru care m-a surprins a fost apariţia, la finalul filmului, a lui Buzz Aldrin - filmat, iar nu animat. Pentru asta, dau filmului o jumătate de punct în plus.

2 7

eaglemarius

08.09.2018

Un film care mie unul mi-a placut. Macar are niste personaje greu de imaginat intr-un film (muste). Eu unul nu le-as fi vazut in nici un film dar acesta ma surprins, este chiar reusit. Dupa parerea mea sunt alte comedii mult mai proaste si mult mai fortate si care la inceput promiteau mult mai multe.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top