Moonlight Trailer
Trailer #1 02:34

Focus (2015)

Romantic, Comedie, Crimă, Dramă | 25 February 2015 (United States of America)

Concentrarea (2015)

Focus

Romantic, Comedie, Crimă, Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Glenn Ficarra, John Requa

Scenariști:

John Requa, Glenn Ficarra

Producător:

Kramer & Sigman Films, RatPac-Dune Entertainment, Zaftig Films

Dată lansare (SUA):

25 Februarie 2015

Dată lansare (Romania):

27 Februarie 2015

Nicky, un înșelător veteran, ia o novice numită Jess sub aripa lui. În timp ce Nicky o învață pe Jess trucurile comerțului, perechea devine implicată romantic; dar, când Jess se apropie neconfortabil de aproape, Nicky încheie relația lor. Trei ani mai târziu, Nicky se află în Buenos Aires, încercând schemă foarte periculoasă, când Jess - acum un femme fatală realizată - apare în mod neașteptat. Apariția ei îl aruncă pe Nicky într-o buclă într-un moment în care nu-și poate permite să iasă din joc.

Recenzii

valy94

08.09.2018

Bun , chiar mi-a placut . Am fost atent la buzunare cand am iesit din sala de cinema ... Nota 7 de la mine !

3 3

just_catalina

08.09.2018

Surprinzator ca nu sunt prea multe comentarii la acest film...Pe scurt : vazut,placut ! Dar ca orice film are si scapari (coloana sonora praf,pasiunea dintre cei 2 lasa de dorit,apai daca se iubesc asa cu patima macar sa ne faca si pe noi sa simtim asta).Cam astea ar fi minusurile insa per total e interesant pt ca si in realitate e la fel si iti dai seama cum e structurata mintea umana,n-am vazut multe filme sa abordeze acest subiect.

2 4

passaris

08.09.2018

pff am asteptat mult sa apara acest film la un moment dat vazand ca este comedie / crima am zis ca este posibil sa nu fie cine stie ce ... dar m-am inselat este un film de nota 10 fara drept de apel merita vazut iar will smith si frumoasa Margot Robbie chiar au facut un cuplu frumos daca as putea spune asta fara sa supar "critici"de filme ce sa mai idee simpla dar extrem de complexa totodata

2 3

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top