Fool N Final (2007)

Fool N Final

Acțiune, Comedie (India)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Ahmed Khan

Producător:

Base Industries Group

Dată lansare (SUA):

1 Iunie 2007

Dată lansare (Romania):

25 Ianuarie 2021

<p>Raja, Tina şi unchiul ei, Chobey, locuiesc în Dubai, dar Raja are o reputație proastp, cunoscut ca fiind criminal. În momentul în care află că Chobey datorează bani unui mare gangster Moscova - Chikna, Raja şi banda lui decide să-l ajute şi aranjează răpirea unui hoţ de diamante pe nume Rocky. Acesta deţine un diamant foarte valoros pe care-l dorește Chikna. Raja ştie că dacă nu va duce diamantul, vor fi în mare pericol. Situaţia însă se complică deoarece un alt excroc JD, află de diamant şi îl ameninţă la rândul său pe Raja că le taie picioarele atât lui cât si Tinei dacă diamantul nu ajunge la el. Şi ameninţătile continuă din partea altui gangster din Londra. </p><p> </p>

Recenzii

veer

08.09.2018

Tot la nevasta te intorci oricat ai umbla in lume tot la ea te intorci.Filmul merita un 10 cu plus.Respect.

2 0

Raducan.Gabriela

08.09.2018

Imi place la nebunie acest film ,va rog mult traduceti acest film merita sa aiba subtitrare in limba romina,nota mea binenteles este 10 cu felicitari bv india.

0 0

Karinn

08.09.2018

Filmul este plin de actiune şi trezeşte interesul din start.Actorii au o interpretare bună şi prin umorul afişat face ca interesul de a viziona să nu scadă pe parcurs si cum e de aşteptat, nu lipsesc nici secventele de dragoste.Bun!

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top