Moonlight Trailer
Trailer #1 01:14

Fred Claus (2007)

Acțiune, Comedie, Dramă | 03 November 2007 (United States of America)

Fred Claus (2007)

Fred Claus

Acțiune, Comedie, Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

David Dobkin

Producător:

Jessie Nelson Productions, Silver Pictures, David Dobkin Productions, Warner Bros. Pictures

Dată lansare (SUA):

3 Noiembrie 2007

Dată lansare (Romania):

28 Decembrie 2007

Superstarul de comedie, Vince Vaughn interpreteaza rolul fratelui mai in varsta al lui Mos Craciun, la polul opus fata de acesta, Mos Nicolae. Copilaria la Polul Nord n-a fost tocmai usoara pentru Fred, intrucat a fost in mod constant comparat cu fratele sau. Oricat a incercat, n-a putut niciodata sa-l egaleze pe Nicholas Claus (Paul Giamatti), care era un sfant. Nick a devenit intruchiparea Craciunului cu filantropia si actiunile sale altruieste, pe cand fratele sau mai in varsta, Fred a devenit exact opusul sau. Din nefiricre, modul de a fi al lui Fred ii vine de hac, si ajunge la inchisoare. In ciuda unui val de proteste din partea doamnei Claus (Miranda Richardson), Nicholas il scoate pe cautiune cu o singura conditie: Fred trebuie sa se intoarca la Polul Nord, si sa-si plateasca datoria facand jucarii. Problema e ca nu e facut din \"material elfesc\", si Craciunul apropiindu-se cu repeziciune, obiceiurile lui Fred nu doar ca ar putea periclita cea mai vesela perioada a anului de la Polul Nord, dar si pentru milioane de oameni de pe intreaga planeta.

Recenzii

Patronu

08.09.2018

O prostioara pe tema Craciunului ce-l prezinta pe fratele mai mare al lui Mos Craciun. In distributie sunt cuprinse cateva nume sonore, insa filmul are ca target publicul sub 14 ani. Momentele amuzante sunt putine, iar actiunea e facuta dupa tiparul clasic al productiilor de sarbatori. Revedeti Bad Santa sau Elf.

8 6

kalel

08.09.2018

O comedie de Craciun foarte buna cu destule momente comice, da si moralizatoare.Relaxarea este asigurata.

5 2

sinradu

08.09.2018

S-o fi gîndit şi Kevin Spacey să joace într-un film legat de Crăciun. Ideea este bună, interesantă, multilateral dezvoltată sau cum mai doriţi. Dar tot practica ne omoară. Dacă tot s-a hotărît la o asemeena intreprindere, putea măcar să aleagă un scenariu care să promită ceva. Nu-i vorbă, personajul lui este cel mai bine creionat, iar din punct de vedere al interpretării dă clasă celorlalte, dar... dar comparaţia nu se face aşa, intern, ci contextualizînd. Pentru că dacă ar fi jucat dintotdeauna în asemenea producţii, n-am fi auzit de numele său (dar atunci nici n-am fi avut ce regreta). Film de evitat, cu cele aproape două ore, cît durează, puteţi face ceva constructiv. La naiba, şi să staţi lăţiţi pe spate şi tot este ceva constructiv, faţă de a urmări hiperproducţia prezentă.

6 4

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top