Moonlight Trailer
Trailer #1 02:20

Freddy Got Fingered (2001)

Comedie | 18 April 2001 (United States of America)

Freddy incurca-lume (2001)

Freddy Got Fingered

Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Tom Green

Producător:

Epsilon Motion Pictures, Regency Enterprises, New Regency Pictures, MBST/Lloyd Productions

Dată lansare (SUA):

18 Aprilie 2001

Dată lansare (Romania):

24 Mai 2022

<p>Crezand că are ceva talent de desenator, deși are ușoare accente de imbecilitate, tânărul de 28 de ani Gord Brody vrea să plece la Hollywood ca să-și încerce norocul, în speranța că cineva îi va aprecia benzile desenate și va reuși să obțină vreun contract de colaborare. Părintii, în special tatăl său Jim sunt foarte bucuroși că scapă de el și îi fac cadou o mașină decapotabilă cu care să ajungă mai repede din Portland în Los Angeles. În cetatea filmului desenele sale nu sunt apreciate, reușește totuși să-și găsească de lucru pentru o scurtă perioadă la o fabrică de sandwichuri, dar în cele din urmă hotărăște să se întoarcă acasă, spre disperarea tatălui, care știe că Gord urmează sa lenevească toata ziua pe cheltuiala lui. După ce o cunoaște pe frumoasa Betty Manger, Gord nu vede nici un impediment ca aceasta să-i devină prietenă,chiar dacă fata este imobilizată într-un scaun cu rotile. Cum și Betty este ușor dusă cu pluta, cei doi se înțeleg de minune. Dacă Jim vrea să scape cu orice preț de fiul leneș,acesta ajunge până acolo încât își acuză tatăl de abuz sexual asupra fratelui mai mic.</p>

Recenzii

El_KaPpa

08.09.2018

Nu mi-a placut mai deloc, are un umor bolnav si la care poti sa razi doar drogat sau beat. Povestea nu face doi bani si dupa primele 15 minute devine enervant si plictisitor. Nu recomand.

7 1

Leeloo92

08.09.2018

Mi se pare o comedie pentru retardati...nici nu am reusit sa urmaresc filmul pana la capat..Nu merita vazut!!! O pierdere de timp.

6 1

b0rma

08.09.2018

O comedie foarte buna daca ai simtul umorului foarte dezvoltat:)

0 5

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top