Moonlight Trailer
Trailer #1 01:11

Freddy vs. Jason (2003)

Horror | 15 August 2003 (Canada, Italy, United States of America)

Freddy împotriva lui Jason (2003)

Freddy vs. Jason

Horror (Canada, Italy, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Ronny Yu

Scenariști:

Wes Craven

Producător:

Yannix Technology Corporation, New Line Cinema, Cecchi Gori Group Tiger Cinematografica, Avery Pix, Crystal Lake Entertainment, WTC Productions, Sean S. Cunningham Films

Dată lansare (SUA):

15 August 2003

Dată lansare (Romania):

26 Octombrie 2021

La 4 ani dupa ce a fost ucis de fiica sa, Freddy Krueger se odihneste in iad. Puterile lui depind de visele celor din Springwood, alimentandu-i existenta. Dar cei din oras folosesc pastile pentru a uita trecutul terifiant, asa ca Freddy isi pierde puterile. Intr-un ultim efort, el il trimite pe Jason Voorhees din mica lui menajerie a iadului pe Elm Street (Strada Ulmilor) pentru a reinvia groaza in inimile locuitorilor adolescenti ai acesteia. Doar ca Jason nu se mai opreste si-i omoara pe "copiii" lui Freddy, asa ca acesta din urma decide ca e timpul sa-si elimine concurenta.

Recenzii

Gynzz

08.09.2018

Un horror tipic pentru tineret , cu tineret .Este un film bun , kiar mi-a placut . Desi nu sunt adeptul tipului asta de horror , este reusit .Eu sincer am si ras , merita vazut ;)

5 8

Delfin

08.09.2018

un fel de Bruce Lee vs Van damme in varianta horror..daca mie ca fan al genului nu mi-a placut e greu de crezut ca se pot gasi amatori pentru asa ceva..au aparut Alien vs Predator..Freddy vs Jason ..ce urmeaza ? Dracula sa se ia git cu Frankenstein..? uneori ideile regizorilor lasa de dorit..

12 3

Yuli

08.09.2018

super filmul! orice ai face nu rata acest film!

3 6

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top