Moonlight Trailer
Trailer #1 02:29

Freedomland (2006)

Dramă, Thriller, Crimă, Mister | 17 February 2006 (United States of America)

Taramul libertatii (2006)

Freedomland

Dramă, Thriller, Crimă, Mister (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Joe Roth

Producător:

Scott Rudin Productions, Revolution Studios

Dată lansare (SUA):

17 Februarie 2006

Dată lansare (Romania):

23 Mai 2022

La spitalul din Dempsy soseste o femeie, Brenda Martin, care sustine ca i-a fost furata masina, mai apoi declarand ca in masina era si copilul ei de 4 ani. Politistul Lorenzo Council, un om ce duce o povara grea pe umeri, este cel care preia cazul. El este politistul care se ocupa de Armstrong, un cartier de oameni de culoare saraci. Fratele Brendei, Danny, este politist intr-un district alaturat, Gannon, dar obtine o blocada a cartierului Armstrong, locul rapirii. Lorenzo se lupta cu Danny pentru a fi lasat sa cerceteze cazul cum trebuie, dar oamenii se revolta, asa ca timpul il preseaza. Singurul care il sustine este partenerul sau, apoi o organizatie de parinti care cauta copiii disparuti. Dar Lorenzo trebuie sa afle de la mama ce s-a intamplat in realitate pentru a sti ce are de facut mai departe...

Recenzii

tzepeshgr

08.09.2018

Filmul este mai mult decat original, are un scenariu genial, doi actori care joaca mai mult decat perfect... E un film bun. Daca v-a placut tensiunea din "Flightplan", fara a-l copia deloc, acesta cred ca il egaleaza. Desi nu a avut succes rasunator la box-office, este un film pe care vi-l recomand din toata inima.

6 3

rikosman

08.09.2018

da

0 1

hitman78

08.09.2018

Mie mi s-a parut slab acest Freedomland,are un scenariu haotic si fara sens,Julianne Moore plange aproape tot filmul si cand nu plange e isterica.Singurul rol bun ii apartine lui Samuel L. Jackson care nu forteaza si este foarte natural.Nota 6 pentru Samuel si rarele momente bune din film.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top