Moonlight Trailer
Trailer #1 02:03

Friday the 13th (2009)

Horror | 11 February 2009 (United States of America)

Vineri 13 (2009)

Friday the 13th

Horror (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Marcus Nispel

Producător:

New Line Cinema

Dată lansare (SUA):

11 Februarie 2009

Dată lansare (Romania):

27 Martie 2009

<p align="justify">Cu mult timp in urma, un baiat pe nume <strong>Jason Voorhees</strong> s-a inecat in lacul Crystal. Dar el de fapt nu a murit, ci s-a intors si i-a omorat pe toti consultantii taberei de vara de la <strong>Crystal Lake</strong>. Multi ani mai tarziu aceste intamplari au fost date uitarii, dar acele crime sunt pe cale de a se repeta cand un grup de tineri descopera aceasta tabara parasita de la Crystal lake. Aici ei se vor intalni cu <strong>Jason</strong> si intentiile lui malefice de a-i extermina pe fiecare in parte. Cauta razbunare de fapt Jason sau asta este natura lui ? Singurul lucru pe care acesti tineri il stiu este ca trebuie sa faca tot posibilul ca ei sa ramana in viata, sa poata povesti ce s-a intamplat cu adevarat la <strong>Crystal Lake.</strong></p>

Recenzii

102 Ordonare după: | |

riddick

08.09.2018

Cu gandul de a redeschide o tabara pentru copii cu nevoi speciale, un grup de consilieri intampina o piedica in planul lor cand o persoana necunoscuta incepe sa ii elimine unul cate unul.

2 6

prettygia

08.09.2018

Nu-mi plac filmele de groaza, iar acest film chiar nu m-a facut sa devin un fan al lor! Atat de previzibil de poti spune ca e boring(desi, cand vezi cum le arunca maciuca-n freza,imi ridica tensiunea:))). 3 actori simpatici si un psiho care ucide-n stanga si-n dreapta! Chiar neinteresant. Si nu inteleg de ce atata succes!!Chiar asa mult face o fatza draguta ca cea a lui Jared Padalecki? Cine stie..

1 2

iuliam6

08.09.2018

cred ca e facut dupa friday 13th cu kevin bacon

2 6

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top