Moonlight Trailer
Trailer #1 02:32

Fright Night (2011)

Horror, Comedie | 18 August 2011 (United Kingdom, United States of America)

Noapte de groază (2011)

Fright Night

Horror, Comedie (United Kingdom, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Craig Gillespie

Producător:

Touchstone Pictures

Dată lansare (SUA):

18 August 2011

Dată lansare (Romania):

19 August 2011

Remake al comediei horror omonime din anul 1985, filmul "Fright Night" il are in centrul actiunii pe adolescentul Charley Brewster, care s-a integrat in grupul elevilor populari din liceu si a devenit iubitul lui Amy Peterson, cea mai frumoasa si ravnita colega de scoala, ignorandu-l pe vechiul sau prieten Ed Thompson si determinandu-l pe acesta sa-si doreasca razbunarea. Atunci cand in casa vecina se muta carismaticul Jerry Dandrige, mama lui Charley si prietena acestuia cad sub vraja necunoscutului misterios, motiv pentru care nici nu vor sa auda speculatiile liceanului potrivit carora Jerry ar fi un vampir periculos, responsabil de decesele suspecte petrecute recent in cartierul lor. Negasind intelegere la persoanele din anturaj, Charley Brewster porneste o investigatie pe cont propriu si patrunde prin efractie in locuinta lui Jerry Dandrige pentru a aduna probe in sprijinul ipotezei sale, starnind astfel furia vampirului, care il transforma pe Ed Thompson in discipolul lui. Dornic sa salveze persoanele dragi de coltii vampirului si sa stopeze valul de crime din oras, Charley apeleaza la sprijinul lui Peter Vincent, moderatorul emisiunii lui TV favorite, care pretinde in mod fals ca este expert in vampirism.  

Recenzii

MaddieFromHell

08.09.2018

Scenariul seamănă foarte mult cu cel al filmului "Never Cry Werewolf", exceptând personajul lui Jerry care aici este vampir, nu vârcolac. Nu vreau sa critic filmul înainte de a-l vedea, dar părerea mea este că nu va fi cine ştie ce.

3 11

Fluffylina

08.09.2018

Un thriller plin de umor,asa se poate defini filmul Fright Night.Comicul reiese din partea adolescentina a filmului si din ironiile la adresa valului de filme cu vampiri(Twilight,True blood etc) care sunt capabili de sentimente umane precum iubire,compasiune...De partea de suspans se ocupa foarte bine Colin Farrell care interpreteaza un vampir insetat si plin de idealuri marete.Din imbinarea comicului si thriller-ului a rezultat un film peste asteptarile mele si peste multe comedii sau asa zise horror-uri nereusite.

12 9

tara

08.09.2018

Filmul nu e cine stie ce dar e vizionabil. Scenariul e asemanator cu multe alte filme cu vampiri si varcolaci dar mie mi-a placut rolul lui David Tennant!

2 6

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top