Moonlight Trailer
Trailer #1 02:33

Frozen (2013)

Animaţie, Aventuri, Familie | 27 November 2013 (United States of America)

Regatul de gheaţă (2013)

Frozen

Animaţie, Aventuri, Familie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Chris Buck, Jennifer Lee

Producător:

Walt Disney Pictures, Walt Disney Animation Studios

Dată lansare (SUA):

27 Noiembrie 2013

Dată lansare (Romania):

27 Decembrie 2013

Tânără prințesă Anna de Arendelle visează să-și găsească dragostea adevărată la încoronarea surorii ei Elsa. Soarta o duce într-o călătorie periculoasă, în încercarea de a pune capăt iernii veșnice care a căzut peste regat. Ea este însoțită de livratorul de gheață Kristoff, renul său Sven și omul de zăpadă Olaf. Într-o aventură în care va afla ce înseamnă prietenia, curajul, familia și dragostea adevărată.

Recenzii

mitica58

08.09.2018

DISNEY ramane pana la urma taticul tuturor desenelor animate, trasate cu mana cadru cu cadru sau animate pe calculator. Mie, unul, animatia mi se pare cel mai avansat domeniu al filmului, pentru simplul motiv ca astazi tehnica ne limiteaza realizarile doar cu granitele imaginatiei. Si in film imaginile create de dezovoltarile pe fractali nu face decat sa dea splendoare fulgilor de nea si ghetii care cuprinde totul. In sine gheata nu e un element prea placut pentru un contact indelungat, dar aici, in “Frozen” , magia ghetii privita prin ochii de copil, nu sperie, nu da fiori, doar bucurie si placere. Cert e ca cei de la studiourile DISNEY stiu sa creeze personaje de efect care sa umple povestea, sa te distreze, sa-ti aduca rasul si voia buna pe chip. Aici au creat omul de zapada si renul, doi companioni ai actiunii care te distreaza si te incanta. Cel putin romantismul omului de zapada este incantator si undeva seamana cu Icar ce voia sa atinga soarele, asa si el vrea focul si caldura, desi asta ar fi sfarsitul sau. Filmul ajunge la inima, chiar daca ii pot reprosa (doar din partea mea) lungimea prea mare a pasajelor cantate. Nu ezitati sa vedeti filmul, nu veti regreta. E o splendoare de animat marca DISNEY.

9 1

mihaela_verdetu

08.09.2018

Deosebit. Desi la_am vazut nu in cea mai buna calitate este fara indoiala deosebit. Intr-adevar disney ramane dyisney. Desi cei de la pixar doresc suprematia.

3 2

lucus

08.09.2018

Foarte frumos.Mi-a adus aminte de vremurile din copilarie, cand citeam in cartile de povesti ale lui Hans C. Andersen despre Craiasa Zapezii.As fi vrut mereu sa stiu originea ei, cum a aparut si mi-a placut cum s-a conturat aceasta idee.Acum il vad la scenaristi si pe H.C.A. Din punctul meu de vedere, cea mai buna animatie a anului 2013. Nota 9

3 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top