Moonlight Trailer
Trailer #1 02:03

Fun with Dick and Jane (2005)

Comedie | 21 December 2005 (United States of America)

Distractie cu Dick si Jane (2005)

Fun with Dick and Jane

Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Dean Parisot, Joachim Rønning, Espen Sandberg

Scenariști:

Luc Besson, Robert Mark Kamen

Producător:

JC 23 Entertainment, Imagine Entertainment, Columbia Pictures

Dată lansare (SUA):

21 Decembrie 2005

Dată lansare (Romania):

17 Februarie 2006

Distractia cu Dick si Jane incepe in momentul in care Dick este numit vicepresedintele companiei Globodyne si in ascensiunea sa o roaga pe nevasta lui sa renunte la serviciu. Peste cateva zile compania da faliment si cuplul se vede in pragul disperarii. Viata lor ia o alta intorsatura cand afla ca banca le va lua casa in 24 de ore daca nu platesc facturile si atunci cei doi se apuca de jafuri...insa cel mai mare jaf il are in vizor chiar pe presedintele companiei Globodyne, care va afla ca si-a donat toti banii fostilor angajati.

Recenzii

LCF

08.09.2018

Un film ce merita vazut. Jim Carrey isi joaca foarte bine rolul, iar ca partener , nu putea fi altcineva mai potrivit decat Tea. Un film care merita 2 ore din viatza voastra

7 8

BlackS0ull

08.09.2018

O comedia frumoasa in care Jim Carrey joaca excelent iar partenera lui din film Tea Leoni ii tine pasul foarte bine si se integreaza perfect in rolul atribuit. Un film despre o familie care ramane fara masina, casa si obiectele cele mai de pret din casa si incearca prin orice mijloace mai mult sau mai putin convetionale sa castige o parte din banii pierduti prin caderea companiei la care Jim Carrey a lucrat ! Merita vazut, nu-l ratati !

12 12

TheoLuvMCR

08.09.2018

Un film care ii evidentiaza in cel mai maximal mod posibil pe Jim si Tea,doi actori magistrali, carora acest tip de rol le vine ca o manusa.O productie stimulativa,ce-ti poate cauza buna dispozitie instantaneu.I had FUN with Dick and Jane...=)) =))

6 7

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top