Moonlight Trailer
Trailer #1 02:23

Funny Face

Muzică, Comedie, Romantic | (United States of America)

Funny Face

Funny Face

Muzică, Comedie, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Stanley Donen

Scenariști:

Leonard Gershe

Producător:

Paramount

Dată lansare (Romania):

5 August 2021

Fiind in cautare de modele, fotograful unei reviste de moda americane, Dick Avery o gaseste pe Jo Stockton, o tanara si simpla bibliotecara, care se dovedeste a fi o femeie extraordinar de frumoasa dupa doar cateva retusuri de machiaj si coafura. Profitand de faptul ca Jo dorea sa vada Parisul mai ales pentru a se intalni cu Prof. Emile Flostre, respectabilul conducator a empatistilor din toata lumea, Dick o duce pe tanara la prezentarea unui spectacol de moda, ea fiind 'personajul principal'. De tanara domnisoara se indragosteste nu numai fotograful revistei ci si onorabilul profesor care o impiedica sa ajunga deschiderea serii de moda.

Recenzii

stef_ionesco

08.09.2018

Fotograful unei reviste de modă americane este în căutarea unei figuri feminine care să reprezinte revista. O va găsi pe Jo care are alte aptitudini decât cele ale unui fotomodel, dar va reuşi să se adapteze noului stil de viaţă.

1 1

girlie_girlie

08.09.2018

In orice rol Audrey Hepburn e magnifica, rar poti vedea atata gratie si putere intr-o faptura de o sensibilitate rara, Fred Astaire e fara egal!

2 0

Crissa18

08.09.2018

Foarte dragut filmul.Actiunea e foarte buna mi se pare ca multe filme mai actuale au copiat ideiile din acest film....deci un film de succes 10 din partea mea

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top