Moonlight Trailer
Trailer #1 03:31

Funny People (2009)

Comedie, Dramă | 31 July 2009 (United States of America)

Tipi simpatici (2009)

Funny People

Comedie, Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Judd Apatow

Scenariști:

Judd Apatow

Producător:

Happy Madison Productions, Columbia Pictures, Universal Pictures, Relativity Media, Apatow Productions, Madison 23

Dată lansare (SUA):

31 Iulie 2009

Dată lansare (Romania):

25 Septembrie 2009

<p align="justify">    George Simmons este un comediant egoist in varsta de 42 de ani, care in aparenta are tot ceea ce si-ar putea dori: o locuinta frumoasa, o masina costisitoare, o cariera de succes si un simt al umorului foarte dezvoltat.  Atunci cand medicul il informeaza ca sufera de o maladie rara a sangelui si ca mai are mai putin de un an de trait, George isi da seama ca este singur, ca nu are nici un prieten adevarat pe care sa se bazeze si ca a pierdut-o cu aproximativ 10 ani in urma pe Laura, unica femeie pe care a iubit-o cu adevarat si care acum este casatorita cu un alt barbat si a devenit mama a doua fetite.</p><p align="justify">    Intr-o seara in care sustine un spectacol la un mic club din Los Angeles, George Simmons il intalneste pe comediantul aspirant in varsta de 25 de ani Ira Wright si il angajeaza cu un salariu de 6.000 de dolari pe luna pentru a-i fi asistent personal si pentru a-i tine companie. Pe masura ce trece timpul cei doi barbati se imprietenesc si se sprijina reciproc in a-si rezolva problemele, George reusind totodata sa reia legatura de suflet cu Laura.   </p>

Recenzii

tara

08.09.2018

Dragutel filmul...are cateva faze amuzante. Povestea unui stand-up comedian care afla ca este bolnav de cancer (ceva gen leucemie). Amuzant in stilul lui Adam Sandler. Merita vazut.

10 13

priecosty

08.09.2018

Merita vazut din toate punctele de vedere,are comedie,actiune(iar comedie),drama si o poveste de iubire destule de intortocheata.Cel mai mult si mai mult filmul se bazeaza pe povestea de prietenie dintre George & Ira,bineinteles ca nu lipsesc fazele jenante dar hilare si mai pe scurt un film cu si "despre" Adam Sandler.

7 12

chrys17

08.09.2018

Un film bun,Adam Sandler este,ca intotdeauna,cel mai tare!Nici Seth Roger,Eric Bana sau Leslie Mann nu se lasa mai prejos!Merita vazut!

5 8

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top