Moonlight Trailer
Trailer #1 02:15

Fur: An Imaginary Portrait of Diane Arbus (2006)

Dramă, Mister, Romantic | 30 August 2006 (United States of America)

Fur: An Imaginary Portrait of Diane Arbus (2006)

Fur: An Imaginary Portrait of Diane Arbus

Dramă, Mister, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Steven Shainberg, Raoul Peck

Producător:

Iron Film, Edward R. Pressman Film, River Road Entertainment

Dată lansare (SUA):

30 August 2006

Dată lansare (Romania):

1 Martie 2021

Filmul, inspirat de cartea biografica a marei fotografe Diane Arbus, prezinta ceea ce ar fi putut fi momentul declansator al pasiunii acesteia pentru arta fotografica. O femeie care traieste in umbra sotului, are pasiuni ciudate si traieste intens orice emotie iesita din comun. Pentru toti cei din jur este o ciudata, chiar si pentru fetita ei cea mare. Linistea caminului ii este tulburata de noul vecin, un barbat misterios cu masca. La indemnele sotului, incearca sa faca portretul vecinului, insa acesta o introduce intr-o lume a ciudatilor, a celor neacceptati de societate. Si desi sotul incearca sa o sprijine, deja situatia incepe sa-l depaseasca, iar dragostea lor pare a fi tot mai amenintata de noua Diane si de noii sai prieteni.

Recenzii

Patronu

08.09.2018

Un film tembel şi libidinos ce ne înfăţişează foarte stilizat povestea de dragoste dintre fotografa Diane Arbus şi Chewbacca. Nu ştiu ce i-a trecut prin cap regizorului. De evitat.

5 5

Allexandra

08.09.2018

Pacat de actori.

0 0

Juristul

08.09.2018

Suntem în 1958, în New York, iar Diane Arbus este o femeie frustrata, captiva într-un mariaj cuprins de rutina. Sotul ei este un fotograf sponsorizat de înstaritii parinti ai lui Diane, iar ea lucreaza ca asistenta a lui. În momentul în care Lionel Sweeney, un barbat misterios, îsi face aparitia în peisaj, devenind vecini, femeia nu-si mai poate lua gândul de la acesta si, simtind o atractie de necontrolat fata de el, doamna Arbus se îndragosteste fara scapare.Initial, cea care a fost distribuita pentru a o interpreta pe Diane Arbust a fost actrita Samantha Morton. Pentru Robert Downey Jr. aceasta nu este prima legatura cu povestea familiei Arbus, deoarece tatal sau, regizorul Robert Downey Sr., a fost cel care a realizat în 1972 "Greaser's Palace", pelicula în care joaca si Allan, fostul sot al lui Diane, iar Robert interpreteaza si el un mic rol.

3 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top