Moonlight Trailer
Trailer #1 02:32

G.I. Joe: Retaliation (2013)

Aventuri, Acțiune, SF, Thriller | 26 March 2013 (United States of America)

G.I. Joe: Represalii (2013)

G.I. Joe: Retaliation

Aventuri, Acțiune, SF, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Jon M. Chu

Scenariști:

Rhett Reese, Paul Wernick

Producător:

Paramount, Skydance Productions, Hasbro, Di Bonaventura Pictures, Saints LA, Metro-Goldwyn-Mayer

Dată lansare (SUA):

26 Martie 2013

Dată lansare (Romania):

29 Martie 2013

<p><span><span class="hps">Căpitanul</span> <span class="hps">Duke</span> <span class="hps">Hauser</span><span> și echipa G.I. Joe sunt atacați în timpul nopții la baza operativă de către trupele de asalt ale armatei S.U.A. </span></span>Acestea iau prin surprindere soldatii G.I. Joe care credeau că asistă la un antrenament nocturn și reușesc să-i elimine aproape pe toți. Singurii rămași în viață, căpitanul Duke Hauser,Roadblock și  Lady Jayne hotărăsc să ceară ajutorul experimentatului veteran Joe, pentru a face față noului inamic al omenirii, cel care a dat ordinul pentru ca gruparea G.I.Joe să fie distrusă, nimeni altul decât președintele Statelor Unite ale Americii.</p><p>Fierfly și Zartan, pun la cale un plan de cucerire și control al lumii cu ajutorul organizației Cobra. Cei care se vor opune vor fi distruși fără milă de arsenalul nuclear pe care aceștia îl dețin în dotare.</p><p>Misiunea ultimilor agenti G.I.Joe rămași în viață va fi una aproape imposibilă, deoarece au fost declarați inamici ai statului și sunt vânați pentru a fi eliminați, însă dorința lor de răzbunare, curajul, tehnologia avansată pe care o dețin și abilitățile fizice ieșite din comun sunt atuurile prin care doresc să își doboare adversarii și să expuna adevărul întregii lumi.</p>

Recenzii

Alexandru29

08.09.2018

dar snake eyes nu era baiatul bun pe aici de cand se aliaza el cu Zartan...cam ciudat in fine cred ca e gresita descrierea.

2 6

AAvramescu81

08.09.2018

Pare mai bun decat primul. Am asteptari foarte mari de la el. Bonus in distributie: Bruce Willis is The Rock

3 4

fenomenoromanesc

08.09.2018

Sper sa fie mai bun ca si primul,din trailer asa arata,povestea pare mult mai buna,cu siguranta il voi urmari la cinema :)

2 4

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top