Moonlight Trailer
Trailer #1 02:04

Gambit (2012)

Comedie, Crimă | 07 November 2012 (United States of America)

Razbunare cu stil (2012)

Gambit

Comedie, Crimă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Michael Hoffman, Michael Herbig

Scenariști:

Joel Coen, Ethan Coen

Producător:

CBS Films, FilmNation Entertainment, Crime Scene Pictures, Michael Lobell Productions, ArtPhyl

Dată lansare (SUA):

7 Noiembrie 2012

Dată lansare (Romania):

15 Martie 2013

<p>Comedia "Gambit" e plină de fapte îndoielnice din punct de vedere legal şi moral. Un curator artistic apelează la serviciile unui celebru escroc pentru că vrea să păcălească un colecţionar foarte bogat. Curatorul vrea să îl convingă pe colecţionar să dea bani pe o pictură falsă semnată Monet.</p><p> </p>

Recenzii

denis24

08.09.2018

Un film decent, numai bun pentru o dupa-amiaza ploioasa. Rickman, ca de obicei, face un rol de milioane. O placere sa-l urmaresti.

4 0

Cryss190

08.09.2018

O comedie palpitanta prin prezenta antagonicilor Colin Firth - Alan Rickman. Si inca o data, un scenariu dragut din partea fratilor Coen.

4 1

Braveheart

08.09.2018

"Gambit" este o comedie de-a dreptul delicioasă datorată deopotrivă scenariului inspirat al fraţilor Coen (oarecum, o realizare inedită faţă de ceea ce ne-au obişnuit până acum), regiei debordante a lui Michael Hoffman (un regizor nu prea prolific, ce a strălucit cu intermitenţe în producţii precum "The Emperor's Club" sau mai recentul "The Last Station"), precum şi prestaţiei actoriceşti cuceritoare a tripletei Colin Firth-Cameron Diaz-Alan Rickman. Îmbinând cu tact şi savoare umorul tipic englezesc cu gagul hollywoodian, filmul ne aminteşte cu generozitate de vârsta clasică a cinematografiei, ancorându-se cu personalitate şi dezinvoltură în linia descrisă, de pildă, de "How to Steal a Million". Una peste alta, o vizionare pe deplin deconectantă şi revigorantă care va captiva şi satisface toate generaţiile de cinefili. Personal, îi acord cu plăcere un 8, menţionând încă o dată, dacă mai e nevoie, că notele de pe imdb (acolo unde filmul este apreciat cu 5,5) au devenit o ruşine, o infamie.

3 3

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top