Moonlight Trailer
Trailer #1 02:27

Garden State (2004)

Comedie, Dramă, Romantic | 28 July 2004 (United States of America)

Garden State (2004)

Garden State

Comedie, Dramă, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Zach Braff

Producător:

Fox Searchlight Pictures, Double Feature Films, Jersey Films, Camelot Pictures, Large's Ark Productions

Dată lansare (SUA):

28 Iulie 2004

Dată lansare (Romania):

24 Decembrie 2004

Tulburatul tanar de 26 de ani, Andrew Largeman, se intoarce de la Los Angeles, unde lucreaza drept chelner intr-un restaurant coreean, dupa ce a jucat rolul unui atlet retardat intr-un show de televiziune, in oras sau natal, New Jersey, pentru inmormantarea mamei sale. Se reintalneste cu una din vechile sale prietene, o mincinoasa vicioasa pe nume Samantha, de care se indragosteste. Catre ea isi deschide inima si ii povesteste trauma sa din copilarie, cand ii cauzase o mare suferinta mamei sale. Intre timp, Samantha se opreste din mintit. Patru zile mai tarziu, Andrew isi vindeca ranile cu ajutorul iubirii si atentiei acordate de Samantha.

Recenzii

ion

08.09.2018

Film cu actori necunoscuti(in afara de Natalie Portman, care joaca foarte bine) ce mizeaza pe poveste de dragoste intre un baiat ciudat, cu o viata chinuita, lipsit de sentimente si o fata cel putin la fel de ciudata ce invata sa tina piept greutatilor de zi cu zi.putin banal filmul

7 3

faith_angel87

08.09.2018

Un film fad, banal, plictisitor, cu putine momente comice, cu putine izvoare de "intelepciune" si cateva stereotipuri. What a waste..

4 4

AliceC

08.09.2018

un film ciudatel, dar destul de interesant, mai ales urmarind performanta actorilor... de fapt motivul pentru care l-am privit a fost geniala si fermecatoarea Natalie Portman, dar nici ceilalti actori nu au jucat rau. filmul va placea in dependenta de gusturile fiecaruia, mie personal mi s-a parut bun.

1 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top