Garv: Pride and Honour (2004)

Garv: Pride and Honour

Acțiune, Dramă (India)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Puneet Issar

Scenariști:

Anirudh Dhodapkar

Dată lansare (SUA):

9 Iulie 2004

Dată lansare (Romania):

30 Septembrie 2020

Arjun Ranavat este fiul adoptiv al unei femei care isi crestea singura fiica legitima, aceasta femeie l-a gasit pe strazi si l-a adoptat. Arjun este acuzat de uciderea a mai multor oameni influenti si arestat. Inspectorul Samar Singh il acuza de aceste crime si incearca sa castige acest proces pentru ca Arjun sa primeasca condamnarea la moarte. Arjun povesteste tot ce s-a intamplat ocolind un mic detaliu care i-ar putea salva viata. Acest mic detaliu este sora lui, pe care nu el nu vrea sa o implice in proces. Acest film urmareste procesul lui Arjun si ceea ce s-a intamplat inainte de a-i ucide pe acei oameni, in final ni se dezvaluie adevaratul motiv pentru care el i-a ucis pe acei oameni.

Recenzii

jmekeritza87

08.09.2018

Eu il recomand tuturor celor ce le plac filmele indiene si nu numai. Mi-a placut foarte mult acest film. Il am pe DVD original. E un film ce merita vazut, un film in care Salman Khan joaca excelent!!!

1 1

Florentina.Georgiana

08.09.2018

salman khan joak foarte bn in acest film ca in toate celelalte dar in acesta e foarte special salman khan e un actor de milioane imi doresc sa il vad de persoana macar o data .....................

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top