Moonlight Trailer
Trailer #1 01:33

Gaslight

Dramă, Mister, Thriller, Crimă | (United States of America)

Lumina de gaz

Gaslight

Dramă, Mister, Thriller, Crimă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

George Cukor

Scenariști:

Patrick Hamilton

Producător:

Metro-Goldwyn-Mayer

Dată lansare (Romania):

28 Octombrie 2020

<p>Alice Alquist, o artista apreciata a vremii, este gasita ucisa in casa. Nepoata ei Paula, singura ei ruda in viata, este trimisa la studii in Italia. Zece ani mai tarziu, Paula se casatoreste cu Gregory Anton si ambii vin sa locuiasca in Londra in casa mostenita de la matusa decedata. In scurt timp, izolata social, Paulei i se sugereaza ca sufera de amnezie si labilitate nervoasa. Tortura psihica devine si mai puternica cand are impresia ca aude pasi, diverse zgomote in podul plin de mobila si nu intelege de ce, in fiecare seara, scade lumina din casa. Paula gaseste sprijin in persoana lui Brian Cameron, politist preocupat de cazul neelucidat al crimei din Piata Thornton si, impreuna, cei doi descopera misterul luminii de gaz.</p>

Recenzii

eedy

08.09.2018

un film clasic exceptional,cu o distributie si o interpretare senzationale

5 1

tianne

08.09.2018

Poate ar trebui mentionata la distributie si Ingrid Bergman care a luat Oscar la interpretare pentru acest film....parerea mea... :) Unul din cele mai bune filme de suspans, poate chiar "taticul" lor. Charles Boyer e perfect in rol iar Ingrid Bergman merita vazuta in orice rol.

6 1

Lisa

08.09.2018

Am vazut ca te pricepi la filmele vechi,ma intereseaza un film caruia nu-i tin minte numele,e un thriller,drama(nu stiu sigur dar cred ca joaca Charles Boyer)iar actiunea e urmatoarea: personajul negativ ii insceneaza sinuciderea sotiei,inchizand-o in camera iar el ascunzandu-se intr-un fel de subsol improvizat al camerei respective.Pe parcurs fata victimei isi da seama ca el e criminalul,acesta incercand sa-i insceneze acelasi lucru ca si mamei sale,numai ca planul lui esueaza iar politistii (nevoit)ii blocheaza trapa prin care putea iesi din ascunzatoare.....cred ca te-am ametit dar vreau neaparat sa descopar cum se numeste filmul(l-am vazut cand eram f mica)

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top